ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διαρρήκτες εισβάλλουν σε σπίτι με μητέρα και παιδιά – (video)

Video σοκ έρχεται στην επιφάνεια, με διαρρήκτες να εισβάλλουν σε σπίτι στο οποίο είναι μέσα μητέρα μαζί με τα παιδιά της. Καρέ καρέ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας την εισβολή τριών διαρρηκτών πριν από λίγες ημέρες σε σπίτι στα βόρεια προάστια ενώ μέσα βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με τα παιδιά της. Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε...
Διαρρήκτες εισβάλλουν σε σπίτι με μητέρα και παιδιά – (video)

Video σοκ έρχεται στην επιφάνεια, με διαρρήκτες να εισβάλλουν σε σπίτι στο οποίο είναι μέσα μητέρα μαζί με τα παιδιά της.

Καρέ καρέ κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας την εισβολή τριών διαρρηκτών πριν από λίγες ημέρες σε σπίτι στα βόρεια προάστια ενώ μέσα βρισκόταν η ιδιοκτήτρια με τα παιδιά της.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το newsbeast.gr, οι τρεις θρασύτατοι διαρρήκτες, οι οποίοι φοράνε κουκούλες και έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους, φτάνουν έξω από την κύρια είσοδο της οικίας. Ο ένας από αυτούς, χωρίς να χάσει χρόνο αρχίζει να κλωτσά την πόρτα. Δεν καταφέρνει να την παραβιάσει όμως και αμέσως αναλαμβάνει δράση ο δεύτερος της ομάδας, ο οποίος φαίνεται αρκετά πιο εύσωμος και πιο δυνατός από τον πρώτο. Παίρνει φόρα, αρχίζει να την κλωτσάει με δύναμη μέχρι που η πόρτα ανοίγει. Ο δρόμος για τους διαρρήκτες ήταν ανοιχτός αλλά λογάριασαν χωρίς τον «ξενοδόχο».Ευτυχώς έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτριά, η οποία με θάρρος και ψυχραιμία αντέδρασε άμεσα πατώντας το κουμπί πανικού του συναγερμού που δίνει σήμα στο κέντρο λήψης και καλείται αμέσως η αστυνομία.

Στο άκουσμα της σειρήνας του συναγερμού οι τρεις διαρρήκτες πανικοβάλλονται και μέσα σε 9 δευτερόλεπτα γίνονται καπνός.

πηγή: Newsbeast.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαρρήκτες εισβάλλουν σε σπίτι με μητέρα και παιδιά – (video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
kpetropoulos

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.