ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέγραψαν χρέος 10.000 ευρώ από άνεργο – Πως το πέτυχε

Ένας άνεργος κατάφερε να πετύχει τη διαγραφή του χρέους του ύψους 10.000 ευρώ με την βοήθεια της Ένωσης Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας.
Διέγραψαν χρέος 10.000 ευρώ από άνεργο – Πως το πέτυχε

Μπορεί να διαγραφεί χρέος ύψους 10 χιλιάδων ευρώ; Κι όμως μπορεί… Η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας μας δείχνει τον τρόπο.

Η συγκεκριμένη ένωση της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) παρέχει τα τελευταία 11 χρόνια βοήθεια στους καταναλωτές, υποστήριξη και συμβουλευτική για την εξωδικαστική ρύθμιση των οφειλών τους.

Με την παρέμβαση και την βοήθεια της ένωσης επιτεύχθηκε η διαγραφή του υπερμεγέθους χρέους των 34.784 χιλιάδων ευρώ προς πιστωτικό ίδρυμα.

Το συγκεκριμένο ίδρυμα είχε προχωρήσει στις απαραίτητες νομικές ενέργειες όταν ο καταναλωτής δεν κατάφερε να καταβάλει το ποσό που όφειλε. Οι λύσεις που προτάθηκαν στον καταναλωτή για να αποπληρωθεί το χρέος του από το πιστωτικό ίδρυμα ήταν εκτός δυνατοτήτων του.

Κάπου εκεί όμως, ήρθε ως από μηχανής Θεός η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας. Μετά από την παρέμβαση της συμφωνία ρύθμισης των 34.784 ευρώ με τους εξής όρους:

  1. Διαγραφή εξόδων και τόκων υπερημερίας: 10.000€
  2. Ρύθμιση του ποσού των 24.784€
  3. Χαμηλότοκες δόσεις

Διαβάστε Επίσης: Συντάξεις Νοεμβρίου: Αυτές είναι οι ημερομηνίες πληρωμής – Πότε πληρώνονται για κάθε ταμείο

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διέγραψαν χρέος 10.000 ευρώ από άνεργο – Πως το πέτυχε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.