ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διέρρηξε έξι μαγαζιά, σε 48 ώρες στην Κατερίνη

Συνολική λεία 810 ευρώ για τον 37χρονο δράστη
Διέρρηξε έξι μαγαζιά, σε 48 ώρες στην Κατερίνη

Από τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρα ως τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ένας 37χρονος Έλληνας διέρρηξε έξι καταστήματα στην Κατερίνη παραβιάζοντας τις εισόδους τους.  Ωστόσο,  εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη.

Σε ένα από τα καταστήματα που «χτύπησε», ο δράστης δεν κατάφερε να βρει κάτι για να κλέψει. Από τα υπόλοιπα πέντε, συγκέντρωσε μετρητά συνολικού ύψους 810 ευρώ, ενώ έκλεψε και μία ηλεκτρονική συσκευή, η οποία τελικά τον «πρόδωσε» καθώς οι αστυνομικοί την βρήκαν στο σπίτι του και την κατέσχεσαν μαζί με 595 ευρώ.

Ο 37χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Η προανάκριση συνεχίζεται για την πλήρη διαλεύκανση της δράσης του και την εξιχνίαση και άλλων διαρρήξεων που ενδέχεται να έχει διαπράξει.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διέρρηξε έξι μαγαζιά, σε 48 ώρες στην Κατερίνη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.