ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Διπλό τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Δευτέρας (9/3) στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια.  Τηλεφώνημα έγινε σε ενημερωτική ιστοσελίδα και έκανε λόγο για την ύπαρξη ενός εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Το χρονικό περιθώριο που δόθηκε είναι στις 10:00 π.μ. και στις 12:00 το μεσημέρι. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του...
Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Διπλό τηλεφώνημα για βόμβα

Συναγερμός έχει σημάνει το πρωί της Δευτέρας (9/3) στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφωνήματα για βόμβα στα δικαστήρια. 

Τηλεφώνημα έγινε σε ενημερωτική ιστοσελίδα και έκανε λόγο για την ύπαρξη ενός εκρηκτικού μηχανισμού στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό περιθώριο που δόθηκε είναι στις 10:00 π.μ. και στις 12:00 το μεσημέρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ροναλντίνιο: H πρώτη φωτογραφία του στη φυλακή! (pic)

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, δήλωσε: «Στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης μηχανισμός στις 10:00 το πρωί και άλλος ένας στις 12:00. Για ενημέρωση θα σταλεί αύριο επιστολή» και εν συνεχεία η γραμμή έκλεισε.

Λίγο μετά τις 07:00, δε, άγνωστος τηλεφώνησε και στα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» και προειδοποίησε για την ύπαρξη εκρηκτικών μηχανισμών στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης που θα ενεργοποιηθούν στις 10:00 και στις 12:00.

Σύμφωνα με το efsyn.gr, ο άγνωστος ανέφερε στο τηλεφώνημα πως «ο αγώνας τώρα ξεκινάει».

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικαστήρια Θεσσαλονίκης: Διπλό τηλεφώνημα για βόμβα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.