ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση στο Εφετείο εν όψει των ποινών

Κάλεσμα σε συγκέντρωση απηύθυνε το ΠΑΜΕ έξω από το Εφετείο Αθηνών για το πρωί της Δευτέρας (12/10), όταν θα ανακοινωθούν οι ποινές στη δίκη της Χρυσής Αυγής. Το ΠΑΜΕ ζητάει να επιβληθούν στους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες οι ανώτερες ποινές, ενώ χαρακτηρίζει «θράσος» την κίνηση του Γιάννη Λαγού, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει το «παρών»...
Δίκη Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση στο Εφετείο εν όψει των ποινών

Κάλεσμα σε συγκέντρωση απηύθυνε το ΠΑΜΕ έξω από το Εφετείο Αθηνών για το πρωί της Δευτέρας (12/10), όταν θα ανακοινωθούν οι ποινές στη δίκη της Χρυσής Αυγής.

Το ΠΑΜΕ ζητάει να επιβληθούν στους καταδικασθέντες χρυσαυγίτες οι ανώτερες ποινές, ενώ χαρακτηρίζει «θράσος» την κίνηση του Γιάννη Λαγού, ο οποίος έχει ανακοινώσει ότι θα δώσει το «παρών» έξω από το δικαστήριο.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ιστοσελίδα:

«Αύριο το πρωί συνεχίζεται η διαδικασία στο Εφετείο της Αθήνας για τον καταλογισμό των ποινών των εγκληματιών της Χρυσής Αυγής.

Η καταδίκη της νεοναζιστικής, εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής πρέπει να συνοδευτεί με τις ανώτερες ποινές.

Η εγκληματική της δράση επιβεβαιώθηκε με πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, είναι απόρροια της φασιστικής και ναζιστικής της ιδεολογίας. Δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό για το φασισμό και το ναζισμό.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα, η νεολαία και οι φορείς του μαζικού κινήματος συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στο φασισμό, χωρίς κανέναν εφησυχασμό, στους χώρους δουλειάς, στις σχολές, στις γειτονιές, παντού.

Αποτελεί θράσος η εμφάνιση που ετοιμάζεται να κάνει o καταδικασμένος Λαγός και η ομάδα του έξω από το Εφετείο της Αθήνας, κατά την ανακοίνωση των ποινών.

Καλούμε τα συνδικάτα της Αθήνας, τους φοιτητικούς συλλόγους και τους μαζικούς φορείς σε συγκέντρωση ώστε να φτάσει η δίκη μέχρι το τέλος της, μέχρι την επιβολή των ανώτερων ποινών».

Ομοσπονδία Οικοδόμων

Ομοσπονδία Εργαζομένων στο Φάρμακο

Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Τρόφιμα – Ποτά

Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι τελευταίες ειδήσεις

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Χρυσής Αυγής: Συγκέντρωση στο Εφετείο εν όψει των ποινών», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.