ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα (12/10) η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις ποινές

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών, με τη σημερινή συνεδρίαση να ολοκληρώνεται με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης. Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης η πρόεδρος ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών και όταν...
Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα (12/10) η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις ποινές

Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου, το πρωί θα ανακοινωθεί η απόφαση του δικαστηρίου επί των ελαφρυντικών, με τη σημερινή συνεδρίαση να ολοκληρώνεται με τις δευτερολογίες των συνηγόρων υπεράσπισης.

Μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης η πρόεδρος ρώτησε την Εισαγγελέα αν είναι έτοιμη για την πρότασή της επί των ποινών και όταν η κ. Οικονόμου απάντησε αρνητικά, η κ. Λεπενιώτη έδωσε διακοπή της διαδικασίας για τη Δευτέρα (12/10) στις 10 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χρυσή Αυγή: Έχασε την ψυχραιμία της η κόρη του Μιχαλολιάκου – Μπουγέλωσε τους δημοσιογράφους! (vid)

Η απόφαση του δικαστηρίου είναι εξαιρετικής σημασίας, καθώς θα καθορίσει το ύψος των ποινών: για το αδίκημα της διεύθυνσης εγκληματικής οργάνωσης το πλαίσιο της ποινής είναι από 5 μέχρι 15 έτη κάθειρξης, αλλά με αναγνώριση ελαφρυντικών η ποινή κυμαίνεται από 2 μέχρι 8 έτη. Σε όσους καταδικάστηκαν για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση το πλαίσιο ποινής είναι από 5 έως 10 έτη κάθειρξη, αλλά με ελαφρυντικό πέφτει σε 1 έως 6 έτη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Χρυσής Αυγής: Τη Δευτέρα (12/10) η απόφαση για τα ελαφρυντικά και τις ποινές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.