ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δική Νάσου Κωνσταντίνου: Έρχεται η πιο κρίσιμη μαρτυρία!

Την Πέμπτη η κρίσιμη μέρα
Δική Νάσου Κωνσταντίνου: Έρχεται η πιο κρίσιμη μαρτυρία!

Χωρίς εντάσεις ολοκληρώθηκε χθες στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, η δεύτερη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας για τον θάνατο του Κύπριου οπαδού του ΠΑΟΚ, Νάσου Κωνσταντίνου την άνοιξη του 2017.

Αύριο Πέμπτη (18/4) όμως αναμένεται να είναι μια από τις σημαντικότερες στιγμές της διαδικασίας αφού θα καταθέσει ο φίλος του Νάσου που δέχτηκε επίσης επίθεση, τραυματίστηκε αλλά σώθηκε.

Λόγω της βαρύνουσας σημασίας της κατάθεσης του φίλου του Νάσου Κωνσταντίνου, που, όπως εκτιμήθηκε, θα διαρκέσει αρκετή ώρα, καθώς πορευόταν μαζί με τον άτυχο 24χρονο το μοιραίο εκείνο βράδυ, η έδρα αποφάσισε χθες να τον αποδεσμεύσει και να καταθέσει την προσεχή Πέμπτη, 18 Απριλίου.

Πάντως χθες κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εξετάστηκαν τρεις αυτόπτες μάρτυρες και δύο αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους, που έλαβαν μέρος στην επιτόπια έρευνα μετά τα περιστατικά επιθέσεων και στην προανακριτική έρευνα.

Αίσθηση προκάλεσε η κατάθεση ενός εκ των μαρτύρων, ο οποίος ήταν παρών την ώρα του τροχαίου, που τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 24χρονο. Σύμφωνα με τον ίδιο, ενόσω περπατούσε επί της Αγίου Δημητρίου στο ύψος περίπου του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ και με κατεύθυνση προς ανατολικά, άκουσε ένα «μπαμ», γύρισε και είδε αιμόφυρτο τον οπαδό του ΠΑΟΚ. Ισχυρίστηκε πως λίγα μέτρα νωρίτερα είχε δει ομάδα ατόμων (5 έως 10 άτομα) να «λουφάζουν» σε εσοχή από την πλευρά των Πανεπιστημίων, ωστόσο, όπως κατέθεσε, δεν βρέθηκε μπροστά σε κάποια συμπλοκή.

Εκείνη την ώρα, η υπερασπιστική γραμμή υπεραμύνθηκε της αξιοπιστίας του μάρτυρα, προκαλώντας την οργή του πατέρα του 24χρονου Νάσου, που ήταν παρών καθ’όλη τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας. «Θα έπρεπε να σέβεστε τη μνήμη του παιδιού μου, τη μνήμη ενός νεκρού» φώναξε προς τους συνηγόρους υπεράσπισης με την έδρα να τον καλεί να επανέλθει σε τάξη.

Οι άλλοι δύο μάρτυρες κατέθεσαν τις κινήσεις τους και όσα μπόρεσαν να αντιληφθούν, καθώς βρέθηκαν στον τόπο του τροχαίου σε μεταγενέστερο χρόνο, ενώ οι αστυνομικοί ερωτήθηκαν για τον τρόπο με τον οποίο έφθασαν στις προσαγωγές και τις συλλήψεις των κατηγορουμένων.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δική Νάσου Κωνσταντίνου: Έρχεται η πιο κρίσιμη μαρτυρία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Τοσκίτσης

Ο Νίκος Τοσκίτσης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 12/8/1980. Πρώτος του σταθμός ήταν στα 18 του τα "ΣΠΟΡ του Βορρά". Έχει εργαστεί σχεδόν σε όλες τις αθλητικές εφημερίδες της πόλης ενώ έχει δουλέψει μεταξύ άλλων στο ΑΠΕ, την sportday, της Πράσινη, το sport42 και στο sdna. Με το ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ ασχολείται από το 2006. Ήταν ιδιοκτήτης της ιστοσελίδας inpaok. Παραμένει εξωτερικός συνεργάτης της γερμανικής εφημερίδας Bild.