ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Νάσου Κωνσταντίνου: «Είχαν σκοπό να του κάνουν κακό»

Ο Νάσος Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στις 4 Μαΐου του 2017. Από τότε η οικογένειά του αγωνίζεται για δικαιοσύνη.
Δίκη Νάσου Κωνσταντίνου: «Είχαν σκοπό να του κάνουν κακό»

Ο Νάσος Κωνσταντίνου έχασε τη ζωή του στις 4 Μαΐου του 2017. Από τότε η οικογένειά του αγωνίζεται για δικαιοσύνη.

Η δίκη των πέντε κατηγορούμενων για ανθρωποκτονία στις 27 Απριλίου 2017, λίγο μετά τον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΠΑΟ (4-0), με τον φίλαθλο του «Δικέφαλου του Βορρά» να καταλήγει στο νοσοκομείο Παπανικολάου στις 4 Μαΐου 2017, θα συνεχιστεί στις 16 Απριλίου.

Το κατηγορητήριο να είναι ιδιαίτερα βαρύ για τους πέντε. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα φορτισμένο καθώς την Τετάρτη (10/4) ο πατέρας του άτυχου οπαδού μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένειά του μετά το χαμό του γιου του.

Κατά την διάρκεια της δίκης, αναγνώσθηκε και η κατάθεση του ανθρώπου που βρήκε τον Νάσο όταν τον παρέσυρε το αυτοκίνητο στην προσπάθειά του να διαφύγει από την «επίθεση» και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο, ειδοποιώντας την Αστυνομία.

Ο βασικός μάρτυρας, που αναμένεται να εξεταστεί από την έδρα και τους δικηγόρους της οικογένειας, Μαρία Σταυρίδου και Λάμπρο Μαργαρίτη, θα καταθέσει στις 16 του μήνα. Πρόκειται για ένα μέλος της παρέας του Νάσου, που επίσης δέχθηκε επίθεση και κατάφερε να σωθεί παρ’ ότι έπεσε επίσης σε διερχόμενο όχημα αλλά χωρίς τις ίδιες συνέπειες.

Ο πατέρας του άτυχου φίλαθλου του ΠΑΟΚ μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open τόνισε πως «είχαν σκοπό να του κάνουν κακό» και πως «ο χρόνος δεν κυλάει. Είναι στο σημείο που τον άφησα». Και υποσχέθηκε πως δεν θα σταματήσει μέχρι να υπάρξει δικαίωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Νάσου Κωνσταντίνου: «Είχαν σκοπό να του κάνουν κακό»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.