ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχoι και οι δύο κατηγορούμενοι!

Ένοχοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας. Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχοι ομόφωνα και οι δύο κατηγορούμενοι και πλέον βρισκόμαστε αν αναμονή της ποινής τους. Της απόφασης είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, για την ενοχή των 23χρονου και...
Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχoι και οι δύο κατηγορούμενοι!

Ένοχοι για τον βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη κρίθηκαν οι δύο κατηγορούμενοι, ομόφωνα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχοι ομόφωνα και οι δύο κατηγορούμενοι και πλέον βρισκόμαστε αν αναμονή της ποινής τους.

Της απόφασης είχε προηγηθεί η πρόταση της εισαγγελέως της έδρας, για την ενοχή των 23χρονου και 21χρονου κατηγορούμενων.

Όπως ήταν φυσικό η απόφαση έγινε δεκτή με χειροκροτήματα μελών του ακροατηρίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι άκουγαν αμίλητοι την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ σε περίπτωση που δεν τους αναγνωριστούν ελαφρυντικά η ποινή αναμένεται να είναι ισόβια κάθειρξη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Τοπαλούδη 15/5: Ένοχoι και οι δύο κατηγορούμενοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.