ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Αύριο (15/5) η απόφαση του δικαστηρίου (vids)

Ανακοινώνεται την Παρασκευή (15/5) η απόφασή για τους δυο κατηγορούμενους στην υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη.
Δίκη Τοπαλούδη: Αύριο (15/5) η απόφαση του δικαστηρίου (vids)

Έφτασε η ώρα που το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας θα ανακοινώσει την απόφασή του για τους δυο κατηγορούμενους στην φρικτή υπόθεση βιασμού και δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη. Συγκεκριμένα η ετυμηγορία θα γίνει γνωστή ανακοινώνει το μεσημέρι της Παρασκευής (15/5).

Κι αυτό καθώς σήμερα (14/5) Πέμπτη ολοκλήρωσαν τις αγορεύσεις τους οι συνήγοροι πολιτικής αγωγής και υπεράσπισης. Να σημειώσουμε ότι η ένταση δεν έλειψε κατά τη διάρκεια της δίκης, καθώς οι κατηγορούμενοι ήταν αρκετά προκλητικοί κάποιες φορές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανάβυσσος: Νέο σοβαρό τροχαίο στην Αθηνών-Σουνίου με έναν τραυματία (pics)

Θυμίζουμε ότι μετά την ολοκλήρωση των αγορεύσεων δευτερολόγησε η εισαγγελέας της έδρας, η οποία επικρίθηκε από τον πρόεδρο της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας Δημήτρη Βερβεσό, για τα όσα είχε πει στην αγόρευση της στη δίκη για το ρόλο των δικηγόρων στην ανεύρεση της αλήθειας.

Από την πλευρά της η εισαγγελέας, τόνισε ότι σέβεται και υπολήπτεται το δικηγορικό λειτούργημα και ότι οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης. Πάντως, έκανε λόγο για εισβολή συμβούλων του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών στην αίθουσα του δικαστηρίου και για «πογκρόμ Βερβεσού».

«Οι δικηγόροι είναι συλλειτουργοί της Δικαιοσύνης, θα αναδείξουν ότι είναι καλό για τον πελάτη του. Τι κάνουμε εδώ τόσους μήνες; Προσπαθούμε να βρούμε την αλήθεια», είπε η εισαγγελέας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Τοπαλούδη: Αύριο (15/5) η απόφαση του δικαστηρίου (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.