ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Σήμερα (15/5) αναμένεται να βγει η απόφαση στη «δίκη Τοπαλούδη», όπου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Λίγες ώρες όμως πριν, ο πατέρας και ο θείος του θύματος, συγκλόνισαν μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τα όσα έγιναν χθες, μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση της εισαγγελέως της δίκης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εικόνα...
Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου

Σήμερα (15/5) αναμένεται να βγει η απόφαση στη «δίκη Τοπαλούδη», όπου θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Λίγες ώρες όμως πριν, ο πατέρας και ο θείος του θύματος, συγκλόνισαν μιλώντας στον ΑΝΤ1, για τα όσα έγιναν χθες, μετά τις αντιδράσεις για την τοποθέτηση της εισαγγελέως της δίκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη εικόνα στον Ψηλορείτη – Χιόνια εν μέσω καύσωνα

«Είναι θεμιτό κάποιοι να υπερασπίζονται τους συναδέλφους του, αλλά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Περιμένω των ανώτατη ποινή που προβλέπει η ελληνική Δικαιοσύνη και ελληνικός ποινικός κώδικας. Αν το ανώτατο ήταν η θανατική ποινή, θα περίμενα θανατική ποινή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δίκη Τοπαλούδη: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.