ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δικογραφία για τον 23χρονο που συνελήφθη στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα
Δικογραφία για τον 23χρονο που συνελήφθη στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός

Στον Εισαγγελέα απολογήθηκε το πρωί της Παρασκευής (1/2), ο 23χρονος που συνελήφθη και κατηγορείται για τη ρίψη πυρσού στον αγώνα Παναιτωλικού-Παναθηναϊκού.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την έρευνα –εξ ου και η σύλληψη του νεαρού- ο 23χρονος φέρεται να εκτόξευσε σε βάρος των οπαδών του Παναθηναϊκού το συγκεκριμένο βεγγαλικό, με κίνδυνο να προκληθούν τραυματισμοί.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης από τη ρίψη του αντικειμένου και πήρε παράταση για να απολογηθεί την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στον Ανακριτή.

Σημειώνεται ότι αρχικά ο 23χρονος συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών και παιδικών αθυρμάτων, όπως και του νόμου περί αθλητικής βίας. Αυτό σημαίνει ότι ο εισαγγελέας αποφάσισε να βαρύνει το κατηγορητήριο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δικογραφία για τον 23χρονο που συνελήφθη στο Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.