ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Ιστιαίας: «Δεν έχει σβήσει κάποιο μέτωπο – θα ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα»

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε γνωστή την δραματική κατάσταση που βιώνουν στην συγκεκριμένη περιοχή.
Δήμαρχος Ιστιαίας: «Δεν έχει σβήσει κάποιο μέτωπο – θα ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα»

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό έκανε γνωστή την δραματική κατάσταση που βιώνουν στην συγκεκριμένη περιοχή.

Ο Δήμαρχος Ιστιαίας, Γιάννης Γκόντζιας, μίλησε στον Open, για την δραματική κατάσταση που βιώνουν στην περιοχή και εξέφρασε την αγανάκτηση του, για την βοήθεια που δεν δέχθηκαν με τις πυρκαγιές.

Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Περιμένουμε να ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα μας. Είμαστε μόνοι μας!. Με καλούν πρόεδροι από τις κοινότητες και μου λένε, με δύο ρίψεις θα σώσουμε τα χωριά μας από τις φωτιά».

Ενώ συνέχισε: «Το μόνο που ξέρει να κάνει η πυροσβεστική, είναι να στέλνει γελοία μηνύματα, να εκκενώσουμε τους οικισμούς.

Τα χωριά καίγονται. Οι μόνοι που τα σώζουν είναι οι κάτοικοι, με την δική τους αυτοθυσία. Πρέπει να σηκωθούν άμεσα τα εναέρια μέσα για να σωθεί ο τόπος μας. Είναι ντροπή για την πολιτεία αυτό που συμβαίνει.

Δεν έχει σβήσει ούτε ένα μέτωπο. Περιμένουμε να φτάσουν στην θάλασσα, για πούμε πάει και αυτό. Χθες πέταξαν μισή μέρα τα εναέρια μέσα και αμέσως μετριάσαμε την κατάσταση.

Δεν διατίθεται ούτε ένα πυροσβεστικό όχημα ανά χωριό. Η φωτιά πλησιάζει χωριά γύρω από την Ιστιαία. Το μέτωπο κινείται προς τα βόρεια και σαρώνει στο πέρασμα του τα πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φωτιά στην Εύβοια: «Χωρίς μέσα, θα καούμε ζωντανοί» η δραματική έκκληση

Φωτιά στην Ηλεία: «Αποκαΐδια πάνω από 200.000 στρέμματα» – «Αν φεύγαμε θα καιγόντουσαν τα σπίτια μας»

Άρης: Νο1 στόχος για την επίθεση ο Αμπουμπακάρ Καμαρά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήμαρχος Ιστιαίας: «Δεν έχει σβήσει κάποιο μέτωπο – θα ολοκληρωθεί το ολοκαύτωμα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.