ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμαρχος Ραφήνας: Θα φτάσουν τους 120 οι νεκροί (vid)

«Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι τριψήφιο το νούμερο»
Δήμαρχος Ραφήνας: Θα φτάσουν τους 120 οι νεκροί (vid)

Την άποψη πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί εξαιρετικά πολύ, εξέφρασε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο δήμαρχος Πικερμίου – Ραφήνας, Ευάγγελος Μπουρνούς.

Όπως είπε μάλιστα, αν ο αριθμός των νεκρών είναι προσθετικός με τον αριθμό των αγνοουμένων, είναι προσθετικός, τότε ο αριθμός είναι πάνω από εκατό.

«Σας λέω από την αρχή ότι θα είναι τριψήφιο το νούμερο, γιατί ήμουν μέσα στη φωτιά. Βρέθηκε άλλος ένας νεκρός πριν από λίγο. Όλοι οι αγνοούμενοι φυσιολογικά δεν είναι εν ζωή, εκτός αν δεν έχουν ταυτοποιηθεί κάποιοι νεκροί και κλείσει ο κατάλογος με ταυτοποίηση κάποιων ανθρώπων που αγνοούνται και τους βρουν ότι είναι μέσα στους νεκρούς. Αν ο αριθμός των νεκρών με τον αριθμό των αγνοουμένων είναι προσθετικός, είναι πάνω από εκατό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μπουρνούς.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δήμαρχος Ραφήνας: Θα φτάσουν τους 120 οι νεκροί (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.