ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

Η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου έδωσε μάχη με τον καρκίνο
«Έφυγε» η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου

«Έφυγε» από τη ζωή η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου σε πολύ νεαρή ηλικία, σκορπίζοντας τη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και το κοινό.

Έδωσε μάχη με τον καρκίνο προτού νικηθεί, όπως ενημέρωσε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω του προφίλ του στο Facebook.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό. Τόσο νέα. Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου».

Αυτό ήταν το μήνυμα που συνόδευσε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της εκλιπούσας, η οποία είχε ποζάρει χαμογελαστή και γεμάτη θετική αύρα.

Μόλις στα 45 της χρόνια κόπηκε το νήμα της ζωής. Κάθε φορά το ίδιο συναίσθημα, όταν ακούει και διαβάζει κανείς για τέτοιες ηλικίες.

Κατά κύριο λόγο, η ηθοποιός Δήμητρα Aγγελοπούλου υπηρέτησε το θέατρο («Εκκλησιάζουσες», «Μήδεια», «Νεφέλες», «Οθέλλος» κ.τ.λ.), ενώ είχε αρκετές παρουσίες και σε τηλεοπτικές σειρές.

Ιδού μερικά σίριαλ που έλαβε μέρος:

  • «Σε Είδα»
  • «Της Αγάπης Μαχαιριά»
  • «Ελλάς το Μεγαλείο σου»
  • «Άνω Κάτω Τέλεια»
  • «Φιλί Ζωής»
  • «Βοήθεια γειτόνοι»
  • «Για μια θέση στον Ήλιο»

Επίσης στην τηλεοπτική εκπομπή «Ο δρόμος έχει την δική του ιστορία» ήταν βοηθός σκηνοθέτη (σκηνοθεσία Αντώνης Τέμπος).

Την πενταετία 2003-2008 ήταν υπεύθυνη θεατρικής ομάδας στον Δήμο Νέου Ψυχικού, ενώ τα τελευταία χρόνια έδινε με γενναιότητα τη μάχη που δυστυχώς έχασε.

 

Διαβάστε ακόμη:

Αλλαγή ώρας: Πότε και γιατί καθιερώθηκε – Ποια η σχέση με την έλλειψη ύπνου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έφυγε» η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.