ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Κούβελας: Αιχμηρό σχόλιο για την κυβέρνηση – «Ελπίζω να είναι όλοι… εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές…»

Με γερές δόσεις πικρής ειρωνείας σχολίασε στο Facebook τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα την ώρα που αυτή καίγεται, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.
Δημήτρης Κούβελας: Αιχμηρό σχόλιο για την κυβέρνηση – «Ελπίζω να είναι όλοι… εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές…»

Με γερές δόσεις πικρής ειρωνείας σχολίασε στο Facebook τα όσα τραγικά συμβαίνουν στη χώρα την ώρα που αυτή καίγεται, ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, Δημήτρης Κούβελας.

Με τον τρόπο του στηλιτεύει την εμμονή της κυβέρνησης με τους εμβολιασμούς, και πως με αυτόν τον τρόπο οδηγεί σε υποστελέχωση την πυροσβεστική, την ΕΜΑΚ, όπως και άλλους νευραλγικές υπηρεσίες που είναι παραπάνω από χρήσιμες σε καιρούς έκτακτης ανάγκης.

Συγκεκριμένα έγραψε σε ανάρτηση του:

«Ελπίζω να είναι όλοι εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές διότι είναι και αυτή η υπερμετάδοση με τον καπνό βρε παιδί μου, όπως είχαν δηλώσει από νωρίς οι «ειδικοί»!»

Αν συνδυάσουμε αυτό το άκρως ειρωνικό σχόλιο με την τακτική της κυβέρνησης που με πρόσχημα το πρόγραμμα εμβολιασμών, απομάκρυνε σε διαφορετική υπηρεσία 54 πυροσβέστες από τις οκτώ ΕΜΑΚ της Πυροσβεστικής και ξεγύμνωσε μια τόσο σημαντική υπηρεσία, μόνο και μόνο για λόγους… πειθαρχίας, τότε καταλαβαίνουμε που το πάει ο κ. Κούβελας.

Οι καταστροφές που βιώνει η χώρα με τις πολλαπλές πυρκαγιές, έδειξαν πως κανένας πυροσβέστης, κανένας αστυνομικός, κανένας υγειονομικός δεν περισσεύει και πως επιτέλους πρέπει η κυβέρνηση να κρίνει τις αποφάσεις της βάση κοινής λογικής. Δεν υφίσταται εμβολιασμένος και ανεμβολίαστος, όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια φαινόμενα και δυστυχώς οι διαφόρων ειδών θεομηνίες γίνονται όλο και πιο συχνές.

Λίγο αργότερα ο καθηγητής επανήλθε με νέα ανάρτηση που έκανε κριτική σε διάφορους «ειδικούς» των καναλιών που αυτές τις δύσκολες ώρες σπέρνουν πανικό, γράφοντας:

«Πάλι μιλάνε για την επίπτωση της φωτιάς οι ίδιοι «ειδικοί» των καναλιών. ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΟΙ στη χώρα δεν υπάρχουν προφανώς!»

Από «επιστήμονες»… ρεπόρτερ και δημοσιογράφους, μέχρι πραγματικούς επιστήμονες που όμως κατέχουν ειδικότητες άσχετες με το θέμα, ακούγονται από τα κανάλια κάθε λογής εξήγηση και σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Για τον καπνό, για τα μικροσωματίδια, για την… κλιματική αλλαγή και για κάθε τι άλλο.

Οι ώρες που περνάμε είναι κρίσιμες και το μόνο που δεν χρειαζόμαστε είναι πανικό και παραπληροφόρηση από μέσα μαζικής ενημέρωσης…

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Κούβελας: Αιχμηρό σχόλιο για την κυβέρνηση – «Ελπίζω να είναι όλοι… εμβολιασμένοι εκεί στις φωτιές…»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παντελής Λαμψιώτης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.