ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Κούβελας: Έλαβε επιστολή από τον κοσμήτορα του ΑΠΘ για τα εμβόλια

Στη δημοσιότητα η επιστολή που έλαβε ο Δημήτρης Κούβελας μέσω ανάρτησης του Ευάγγελου Αντώναρου
Δημήτρης Κούβελας: Έλαβε επιστολή από τον κοσμήτορα του ΑΠΘ για τα εμβόλια

Μεγάλη συζήτηση σήκωσε η τοποθέτηση που έκανε ο Δημήτρης Κούβελας σχετικά με το ισχαιμικό επεισόδιο που υπέστη προ ημερών ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Ο Νίκος Κούβελας υποστήριξε ότι το περιστατικό αυτό μπορεί να οφείλεται και σε παρενέργειες του εμβολίου κατά του κορονοϊού. Σχετικά με την τοποθέτησή του θέση θέλησε να πάρει και ο καθηγητής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ, ο οποίος είναι πλήρως εμβολιασμένος.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος δημοσίευσε μία επιστολή που φέρεται να έχει αποδέκτη τον Δημήτρη Κούβελα. Σε αυτή ο κοσμήτορας της Σχολής Επιστημών Υγείας του ΑΠΘ ζητάει από τον πρώτο να σταματήσει να παίρνει θέση δημόσια. Τόνιζε πως «φοβάμαι ότι υπονομεύεις τη θέση σου ως ιατρός, ως ακαδημαϊκός δάσκαλος κι ως διευθυντής της νεοϊδρυθείσας ακαδημαϊκής μονάδας με αντικείμενο την αξιολόγηση φαρμάκων».

Βλέποντας κανείς τις αναρτήσεις του Ευάγγεου Αντώναρου, μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Υπάρχει μεταξύ άλλων στην επιστολή και η σφραγίδα του κοσμήτορα του ΑΠΘ, Θεόδωρου Δαρδαβέση.


 

Διαβάστε επίσης:

Πάολα: Η κόρη της αρίστευσε στις Πανελλήνιες και το γιορτάζει

Ιστορικό χαμηλό για την Άρσεναλ: Το χειρότερο ξεκίνημα μετά από 66 χρόνια!

Big Brother: Αυτοί είναι οι 14 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Κούβελας: Έλαβε επιστολή από τον κοσμήτορα του ΑΠΘ για τα εμβόλια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.