ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Ελεύθερος μετά το 18μηνο σε περίπτωση που δεν γίνει η δίκη! Οι επόμενες κινήσεις!

Ο Δημήτρης Λιγνάδης μελετά τις επόμενες νομικές κινήσεις του, μαζί με τους δικηγόρους του.
Δημήτρης Λιγνάδης: Ελεύθερος μετά το 18μηνο σε περίπτωση που δεν γίνει η δίκη! Οι επόμενες κινήσεις!

Οκτώ μήνες στη φυλακή βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κρατείται στις φυλακές Τρίπολης από τον περασμένο Φεβρουάριο.

Η δικογραφία έχει πλέον ολοκληρωθεί, οι ανακρίσεις έχουν γίνει και πλέον ο εισαγγελέας θα πρέπει να προτείνει την ή όχι την παραπομπή του στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την οριστική απόφαση αναμένεται να λάβει το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών της Αθήνας με βούλευμα του.

Ενδεχόμενο μη κατάθεσης της αίτησης αποφυλάκισης

Πριν από λίγες μέρες, ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει με ανακοίνωση του, ότι θα καταθέσει αίτηση αποφυλάκισης για τον πελάτη του.

Ωστόσο κάτι τέτοιο μπορεί και να μη γίνει, αλλά να υποβληθεί αίτηση προτιμήσεως εκδίκασης της υπόθεσης, αφότου εκδοθεί βούλευμα παραπομπής του στο εδώλιο.

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οι οριστικές εξελίξεις και θα φανεί τι θα επιλέξει η πλευρά του κατηγορούμενου.

Πάντως η δίκη που θα έχει ο Δημήτρης Λιγνάδης, εφόσον αποφασιστεί θα πρέπει να προγραμματιστεί και να ολοκληρωθεί μέσα σε 18 μήνες από τη σύλληψη του.

Σε διαφορετική περίπτωση, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, θα αφεθεί ελεύθερος λόγω της συμπλήρωσης του ανώτατου ορίου της προσωρινής του κράτησης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Λιγνάδης: Ελεύθερος μετά το 18μηνο σε περίπτωση που δεν γίνει η δίκη! Οι επόμενες κινήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.