ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στο δικαστήριο – «Αλήτη» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι – Αναβολή για 25/2

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με χειροπέδες έφτασε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Δημήτρης Λιγνάδης: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στο δικαστήριο – «Αλήτη» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι – Αναβολή για 25/2

Δημήτρης Λιγνάδης: Η ώρα της κρίσης έφτασε για τον πρώην διευθυντή του Εθνικού, ο οποίος οδηγήθηκε στο δικαστήριο χωρίς να γλιτώσει τις αποδοκιμασίες, αφού κόσμος που ήταν στο σημείο του φώναξε «αλήτη, αλήτη», όταν τον είδε.

Ο ίδιος αναμένεται να δικαστεί για τέσσερις βιασμούς ανηλίκων και νεαρών ανδρών, ωστόσο ο συνήγορός του, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε δημόσια πως σκοπεύει να ζητήσει διακοπή ή και αναβολή της δίκης λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων που έχει.

«Εγώ θα ζητήσω διακοπή της δίκης. Η πρόεδρος του δικαστηρίου θα αποφασίσει τι θα γίνει. Λόγω κορονοϊού έχει αναβληθεί σωρεία υποθέσεων. Ενδεικτικά, μαζί με τη δίκη του κ. Λιγνάδη, στο πινάκιο είναι άλλες τρεις υποθέσεις, χθες σε άλλο πινάκιο ήταν έξι», είπε ο κ. Κούγιας.

Παράλληλα, ο εκ των συνηγόρων Πολιτικής Αγωγής, Γιάννης Βλάχος, έκανε λόγο για προσπάθεια από την πλευρά του ηθοποιού, να πλήξει οικονομικά κάποιους από τους καταγγέλλοντες, αναφερόμενος σε συγκεκριμένο εντολέα του, ο οποίος έχει ταξιδέψει ήδη στην Ελλάδα από την χώρα που κατοικεί.

UPDATE 11:55: Στις 25/2/2022 θα συνεχιστεί η δίκη έπειτα από αίτημα αναβολής του Αλέξη Κούγια

UPDATE 10:50 Διακοπή της δίκης μέχρι τον Μάρτιο ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας
«Έχω κάποιες σημαντικές δίκες που συμπληρώνουν παραγραφές και 18μηνα και ο κατηγορούμενος έχει ακόμη ένα εξάμηνο, ζητούμε μια διακοπή εντός του μηνός Μαρτίου. Ο κατηγορούμενος θέλει να δικαστεί, αλλά αναγκάζεται να προσαρμοστεί στις υποχρεώσεις μου. Επιθυμούμε διακαώς τη διεξαγωγή της δίκης, γι’ αυτό δεν ζητούμε αναβολή αλλά διακοπή», είπε ο Αλέξης Κούγιας ζητώντας διακοπή της δίκης.

Videos κατά την είσοδο του Δημήτρη Λιγνάδη στα δικαστήρια εν μέσω αποδοκιμασιών 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Λιγνάδης: Με χειροπέδες πισθάγκωνα στο δικαστήριο – «Αλήτη» φώναζαν οι συγκεντρωμένοι – Αναβολή για 25/2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.