ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Λιγνάδης: Θύμα του αναφέρει πως είχε γνωρίζει τον Σάκη Ρουβά

Αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης.
Δημήτρης Λιγνάδης: Θύμα του αναφέρει πως είχε γνωρίζει τον Σάκη Ρουβά

Δημήτρης Λιγνάδης: Μια νέα εξέλιξη στην υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη έδωσε η εκπομπή, Πρωινό του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου η οποία προχώρησε σε μια νέα αποκάλυψη.

Λίγες μόνο ημέρες μετά την αναβολή του δικαστηρίου για τις 25 Φεβρουαρίου, ο γνωστός σκηνοθέτης είναι έτοιμος να βρεθεί κατηγορούμενος για ακόμη μια υπόθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ένα νέο θύμα είναι έτοιμο να καταθέσει εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη μιλώντας για όσα βίωσε.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής το εν λόγω θύμα είχε βρεθεί το 2014 στο Εθνικό Θέατρο για την παράσταση Ηρακλής, που σκηνοθετούσε ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Μάλιστα, είχε παραβρεθεί στο τέλος της παράστασης μαζί του, στον χώρο του θεάτρου όπου ξεκουράζονται οι ηθοποιοί και τότε αντιλήφθηκε πως όλα τα βλέμματα είχαν πέσει πάνω τους, όμως τότε εκείνος δεν είχε κατανοήσει τον λόγο.

Τότε, του δημιουργήθηκε η απορία την οποία φρόντισε να εκφράσει στον Δημήτρη Λιγνάδη που του αποκρίθηκε πως τους κοιτάνε όλοι γιατί είναι πολύ όμορφος και είναι μαζί του.

Παράλληλα, και το θύμα αλλά και η δικηγόρος του, υποστηρίζουν πως μαζί του είχε γνωριστεί και ο Σάκης Ρουβάς ενώ όλα όσα έζησε με τον Δημήτρη Λιγνάδη θα τα καταθέσει ενώπιον του δικαστηρίου την ερχόμενη Παρασκευή.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα είχε ξεσπάσει σάλος μετά τις δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή για τον Δημήτρη Λιγνάδη δεχόμενος «πυρά» από τον καλλιτεχνικό κόσμο ενώ προκλήθηκε και οργή εις βάρος του στα social media.

https://youtu.be/aUgRMe_P1ek

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Λιγνάδης: Θύμα του αναφέρει πως είχε γνωρίζει τον Σάκη Ρουβά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.