Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απαντά η δικηγόρος της 40χρονης που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη


Αλέξανδρος Κωτάκης

Δημήτρης Λιγνάδης: Τι απαντά η δικηγόρος της 40χρονης που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη


Δημήτρης Λιγνάδης: Η υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού παρουσίασε νέες σημαντικές εξελίξεις.

Δημήτρης Λιγνάδης: Συγκεκριμένα η δικηγόρος της 40χρονης που κατέθεσε εναντίον του πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Χρύσα Παπαδοπούλου μίλησε στο MEGA.

«Τα ακραία ομοφοβικά σχόλια που έγιναν από την μεριά της υπεράσπισης είναι μια προσπάθεια να μην ακουστούν οι φωνές των θυμάτων. Εμείς από πλευράς μας πρέπει να καταστήσουμε σαφές ότι πρέπει να δοθεί ο χώρος και ο λόγος σε όσους έχουν να καταγγείλουν κάτι, να το κάνουν στις αρμόδιες αρχές» σχολίασε η δικηγόρος.

«Η δικαιοσύνη θα αποφασίσει ποιος είναι ένοχος ή αθώος και για ποιο αδίκημα είναι ένοχος. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς ως κοινωνία είναι να δοθεί ο χώρος για τις φωνές αυτές» συμπλήρωσε.

Όπως ανέφερε, η 40χρονη έχει ζητήσει να μην δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία της ενώ αναφέρει πως έχει θιγεί η υπόληψή της με όσα ακούγονται.

Για τον λόγο αυτό η δικηγόρος της δεν θέλησε να αναπαράξει οποιαδήποτε στοιχείο έχει ήδη βγει στη δημοσιότητα και να δώσει περισσότερη τροφή.

«Επειδή έχουν γίνει πολλά αυτές τις τελευταίες μέρες, απλά να θυμίσω, επειδή άκουσα περί ισχυρισμού σκευωρίας δικηγόρων και από το ΣΕΗ, ότι είναι αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή γιατί αρχικά είχαμε ακούσει για πολιτική σκευωρία εις βάρος της κ. Μενδώνη» ανέφερε η δικηγόρος και κατέληξε:

«Η υπεράσπιση δεν ρωτήθηκε ποιος ήταν πίσω από αυτή την υποτιθέμενη σκευωρία και το γεγονός ότι έχει υπάρξει αλλαγή στην υπερασπιστική γραμμή είναι σημειωτέο».

Δημήτρης Λιγνάδης: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Εγγραφείτε στο Ειδήσεις, νέα, παρασκήνια από το Sportime μέσα από το Google news