ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Νατσιός: Διπλή υπηκοότητα στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων και αλλαγή ονόματος

Η Νίκη διεκδικεί, όπως αναφέρεται, την κατάργηση της «προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών» καθώς και ονομα «σαφές και δίκαιο: Κεντρική Βαλκανική, Δημοκρατία Σκοπίων».
Δημήτρης Νατσιός: Διπλή υπηκοότητα στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων και αλλαγή ονόματος

Δημήτρης Νατσιός: Διπλή υπηκοότητα στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων και αλλαγή ονόματος ζητά ο πρόεδρος της Νίκης.

«Η Μακεδονία ένωσε το λαό μας! Δεν φιλοτίμησε όμως και τους πολιτικούς “μας”. Τόσο τους “αριστερούς”, όσο και τους “δεξιούς”, που μαχαίρωσαν πισώπλατα τις ελπίδες του ελληνικού λαού. “Δεξιοί” και “Αριστεροί” χαρίστηκαν στους κλέφτες ονομάτων που ποτέ δεν ονόμασαν τους εαυτούς του “Βόρειους”. Αλλά πάντα ήθελαν τη γη μας με κρατικό ύμνο που μιλάει για “Μακεδονία”και κομιτατζήδες», σημειώνεται.

Η Νίκη διεκδικεί, όπως αναφέρεται, την κατάργηση της «προδοτικής συμφωνίας των Πρεσπών» καθώς και ονομα «σαφές και δίκαιο: Κεντρική Βαλκανική, Δημοκρατία Σκοπίων».

«Διπλή υπηκοότητα στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων. Ό,τι γράφεται με αίμα δεν ξεγράφεται με το μελάνι μιας υπογραφής.Το όνομα της Μακεδονίας είναι η ψυχή μας», υπογραμμίζεται.

Ευτυχώς «υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Η Ελλάδα της ψυχής μας, που ανά τους αιώνες δίνει φιλότιμα τον ιδρώτα της στη σκληρή δουλειά, το αίμα της στα χαρακώματα, τον σεβασμό της στο εικονοστάσι. Η Ελλάδα που τιμά τους προγόνους της και δεν ξεχνά τους αγώνες τους, που προστατεύει τα παιδιά της και δεν τα διώχνει, που είναι μαθημένη να χαρίζει αλλά όχι να χαρίζεται. Είμαστε όλοι εμείς, παιδιά αυτής της Ελλάδας, της Ρωμηοσύνης», αναφέρεται στην πολιτική διακήρυξη της Νίκης.

«Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά – αλλά μπροστά. Σεβόμαστε τις ρίζες μας και γι’ αυτό δεν θα μπορούσαμε να είμαστε ριζοσπαστικοί. Αρνούμαστε να συντηρήσουμε τον παλαιό άνθρωπο –τον βολεμένο, τον ασελγή, τον πονηρό- και γι’ αυτό νιώθουμε αληθινά προοδευτικοί και βαθιά επαναστατικοί», τονίζεται.

Διαβάστε επίσης:

Δημήτριος Νάτσιος: «Δεν υπογράψαμε τίποτα! Συνορεύουμε με τα Σκόπια»

Πρώτη δημοσιογραφική παρουσίαση για το κόμμα Νίκη: «Πιστεύουμε ακόμα στα θαύματα»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Νατσιός: Διπλή υπηκοότητα στους 100.000 γηγενείς Έλληνες των Σκοπίων και αλλαγή ονόματος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.