ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημήτρης Τζανακόπουλος για το μακελειό στη Γάζα:«Φρίκη και αποτροπιασμός»

«Οι μονομερείς ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στην επίλυση των διαφορών Ισραήλ-Παλαιστίνης» είπε μεταξύ άλλων ο Δ.Τζανακόπουλος
Δημήτρης Τζανακόπουλος για το μακελειό στη Γάζα:«Φρίκη και αποτροπιασμός»

Για φρίκη και αποτροπιασμό έκανε λόγο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αναφορικά με τα επεισόδια και τις συγκρούσεις στη Λωρίδα της Γάζας.

Όπως ανέφερε αισθάνεται φρίκη και αποτροπιασμό «για τους δεκάδες θανάτους και τους χιλιάδες τραυματισμούς διαδηλωτών στην πολύπαθη Λωρίδα της Γάζας που προκλήθηκαν από τον ισραηλινό στρατό κατά τη διάρκεια των κινητοποιήσεων εναντίον της απόφασης των ΗΠΑ να μεταφέρουν την πρεσβεία τους από το Τελ Αβίβ στην Ιερουσαλήμ».

Επιπρόσθετα ανέφερε πως :

 «Πρόκειται για δυσανάλογη αντίδραση εκ μέρους του Ισραήλ που πρέπει να αντιμετωπιστεί με ενότητα και αποφασιστικότητα από το σύνολο της διεθνούς κοινότητας», ενώ τόνισε ακόμα πως «οι μονομερείς ενέργειες σε καμία περίπτωση δεν συμβάλλουν στην επίλυση των διαφορών Ισραήλ-Παλαιστίνης, οι οποίες πρέπει πάντοτε να αντιμετωπίζονται στο πλαίσιο των σχετικών αποφάσεων του ΟΗΕ».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημήτρης Τζανακόπουλος για το μακελειό στη Γάζα:«Φρίκη και αποτροπιασμός»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.