ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημόσιο: Έφεση κατά της απόφασης που δικαίωνε πολίτη που έχασε την ακοή του από επίθεση των ΜΑΤ

Δημόσιο: Η δικαίωση του δημοσιογράφου που έχασε την ακοή του μετά από ρίψη εναντίον του χειροβομβίδας κρότου λάμψης δεν κράτησε πολύ. Το Δημόσιο έκανε έφεση κατά της απόφασης Α8144/15-5-2020 που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον του Μανώλη Κυπραίου. Ο Μανώλης, γράφει το e-tetradio.gr, περίμενε εννέα χρόνια τη δικαίωσή του για τα γεγονότα του...
Δημόσιο: Έφεση κατά της απόφασης που δικαίωνε πολίτη που έχασε την ακοή του από επίθεση των ΜΑΤ

Δημόσιο: Η δικαίωση του δημοσιογράφου που έχασε την ακοή του μετά από ρίψη εναντίον του χειροβομβίδας κρότου λάμψης δεν κράτησε πολύ.

Το Δημόσιο έκανε έφεση κατά της απόφασης Α8144/15-5-2020 που καταδίκασε τα ΜΑΤ για την επίθεση εναντίον του Μανώλη Κυπραίου.

Ο Μανώλης, γράφει το e-tetradio.gr, περίμενε εννέα χρόνια τη δικαίωσή του για τα γεγονότα του 2011.

«Εφτά μέτρα κ 20 σταθμά, από την “λαοπρόβλητη” κυβέρνηση του: “όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας”. Ο αγώνας συνεχίζεται» έγραψε ο Μανώλης Κυπραίος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημόσιο: Έφεση κατά της απόφασης που δικαίωνε πολίτη που έχασε την ακοή του από επίθεση των ΜΑΤ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.