ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοσιογράφος καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ (vid)

Επίθεση από άνδρες των ΜΑΤ δέχτηκε ο ρεπόρτερ του newsit.gr, Μάριος Αραβαντινός, που μετέδιδε τα όσα γίνονταν στα Εξάρχεια.
Δημοσιογράφος καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ (vid)

Aπρόκλητη επίθεση δέχθηκε από άνδρα των ΜΑΤ ο ρεπόρτερ του newsit.gr , Μάριος Αραβαντινός, μετά την πορεία για το Πολυτεχνείο, στα Εξάρχεια.

Εκείνη την ώρα ο δημοσιογράφος έκανε live μετάδοση μέσω Facebook και στις εικόνες φαίνεται να πέφτει το κινητό του στο έδαφος την ώρα της επίθεσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Τραυματίστηκε 20χρονη κοπέλα στα Εξάρχεια (pics)

«Έρχονται τρεις επάνω μου, ο ένας με χτυπά με γκλοπ στο αριστερό μου χέρι, ένας δεύτερος πέφτει επάνω μου με την ασπίδα και ένας τρίτος χτυπάει το χέρι μου για να πέσει κάτω το κινητό μου. Με έσπρωξαν, απομακρύνθηκα. Ευτυχώς το κινητό είναι σε καλή κατάσταση και θέλω να πιστεύω πως το υλικό που κατέγραφα έχει αποθηκευτεί και θα μπορέσει να το δει ο κόσμος», ανέφερε.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοσιογράφος καταγγέλλει απρόκλητη επίθεση από τα ΜΑΤ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.