ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικά και νηπιαγωγεία: Πότε θα ανοίξουν

Οι μαθητές των Λυκείων αλλά και των Γυμνασίων είναι από σήμερα και πάλι πίσω στις σχολικές αίθουσες, με το μεγάλο ερώτημα να είναι τι θα γίνει με τα δημοτικά αλλά και τα νηπιαγωγεία. Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, για την, υπό αυστηρά μέτρα προστασίας, επιστροφή στα σχολεία του γυμνασίου και...
Δημοτικά και νηπιαγωγεία: Πότε θα ανοίξουν

Οι μαθητές των Λυκείων αλλά και των Γυμνασίων είναι από σήμερα και πάλι πίσω στις σχολικές αίθουσες, με το μεγάλο ερώτημα να είναι τι θα γίνει με τα δημοτικά αλλά και τα νηπιαγωγεία.

Στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα μίλησε η Υφυπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη, για την, υπό αυστηρά μέτρα προστασίας, επιστροφή στα σχολεία του γυμνασίου και του λυκείου και για το πότε και αν θα ανοίξουν τα δημοτικά και τα νηπιαγωγεία.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ημερομηνία έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, τους διορισμούς εκπαιδευτικών και την εξ αποστάσεως διδασκαλία.

Τέλος, ο δημοσιογράφος Γ. Στρατάκης, μετέφερε στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα την πληροφορία ότι γονείς ετοιμάζουν αγωγές κατά του Υπ. Παιδείας, για τις κάμερες στα σχολεία με την Υφυπουργό να απαντά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοτικά και νηπιαγωγεία: Πότε θα ανοίξουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.