ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δημοτικά σχολεία: Αυτή η ημερομηνία προκρίνεται για το άνοιγμα τους

Ένα από τα θέματα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση είναι πότε τα δημοτικά σχολεία, θα ανοίξουν ξανά. Από τη μεριά του ο Σωτήρης Τσιόδρας, είπε στις δηλώσεις του ότι είναι υπέρ της επιστροφής των μαθητών στα θρανία τους. Συγκεκριμένα τόνισε ότι «δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επιστρέψουν τα παιδιά στο...
Δημοτικά σχολεία: Αυτή η ημερομηνία προκρίνεται για το άνοιγμα τους

Ένα από τα θέματα που ακόμα δεν έχει καταφέρει να ξεκαθαρίσει η κυβέρνηση είναι πότε τα δημοτικά σχολεία, θα ανοίξουν ξανά.

Από τη μεριά του ο Σωτήρης Τσιόδρας, είπε στις δηλώσεις του ότι είναι υπέρ της επιστροφής των μαθητών στα θρανία τους.

Συγκεκριμένα τόνισε ότι «δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή για να επιστρέψουν τα παιδιά στο σχολείο».

Η ημερομηνία που επικρατεί μέχρι στιγμή είναι η 1η Ιουνίου, ωστόσο το θέμα προβληματίζει έντονα και τους επιστήμονες, που περιμένουν να περάσει και η δεύτερη εβδομάδα στα σχολεία της χώρας, για να δώσουν την τελική τους απόφαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάδα: Η Τουρκία προκαλεί και η Ελλάδα θωρακίζεται με νέα υπερόπλα

Σε ό,τι αφορά στις δύο πρώτες δύο τάξεις του Λυκείου η προσέλευση τις δύο πρώτες ημέρες εκτιμάται στο 55% με 60% ενώ στο Γυμνάσιο η συμμετοχή έφτασε χθες, στο 70 – 75% σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των εκπαιδευτικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αν τα δημοτικά σχολεία ανοίξουν την 1η Ιουνίου, τα παιδιά θα κάνουν μαθήματα έως τις 30 Ιουνίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δημοτικά σχολεία: Αυτή η ημερομηνία προκρίνεται για το άνοιγμα τους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.