ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δυναμική συγκέντρωση υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω απο το ΣτΕ

Διεκδικούν τα δικαιώματά τους οι υγειονομικοί στη δυναμική συγκέντρωση, που πραγματοποιούν έξω από το ΣτΕ.
Δυναμική συγκέντρωση υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω απο το ΣτΕ

Οι υγειονομικοί πραγματοποιούν αυτή τη στιγμή δυναμική συγκέντρωση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω από το Συμβούλιο της Επικρατείας.

Γιατροί και νοσηλευτές δίνουν βροντερό «παρών» για να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους την ώρα, που στο ΣτΕ εξετάζονται σήμερα συνολικά δέκα αιτήσεις, που τάσσονται ξεκάθαρα ενάντια στους εμβολιασμούς και τα self test.

Βασική επιδίωξη των υγειονομικών είναι να ακυρωθούν οι ΚΥΑ, που κάνουν υποχρεωτικό τον εμβολιασμό και τον αυτοδιαγνωστικό έλεγχο.

Σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος εργαζομένων του νοσοκομείου της Λάρισα ξεκαθάρισε πως δεν όσοι διαδηλώνουν δεν είναι αρνητές. «Κανείς δεν μπορεί να μας πει τι να κάνουμε. Μας βάζουν το πιστόλι στον κρόταφο».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δυναμική συγκέντρωση υγειονομικών κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού έξω απο το ΣτΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.