ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους που γυρίζουν από τις διακοπές!

Και όμως οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα έχουν το δικαίωμα για δύο δωρεάν self tests, ωστόσο είναι συγκεκριμένοι που θα τα δικαιούνται.
Δύο δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους που γυρίζουν από τις διακοπές!

Μπορεί η κυβέρνηση να έχει βγάλει ειδικά μέτρα για τους ανεμβολίαστους, που αφορούν τα self tests και την πληρωμή τους, ωστόσο αλλάζουν λίγο τα σχέδια της.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα μπορούν να προμηθεύονται από τα φαρμακεία της χώρας από σήμερα Δευτέρα 30 Αυγούστου μέχρι και τη  Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου, δύο δωρεάν self tests.

Ωστόσο, αυτό αφορά μόνο όσους δεν έχουν εμβολιαστεί και επιστρέφουν από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Η περαιτέρω δωρεάν διάθεση των δύο τεστ από τα φαρμακεία της χώρας αφορά τις παρακάτω ομάδες πολιτών:

*Μη εμβολιασμένοι εργαζόμενοι δημόσιου και ιδιωτικού τομέα

*Μη εμβολιασμένα άτομα, ηλικίας 5-17 ετών (η παραλαβή θα γίνεται από τον γονέα ή κηδεμόνα με τον ΑΜΚΑ του δικαιούχου παιδιού)

*Μη εμβολιασμένα άτομα 18-30 ετών, εφόσον διαθέτουν ΑΜΚΑ ή ΠΑΥΠΑΑ ή ΠΑΜΚΑ

Στη συνέχεια, όπως γίνεται άλλωστε και τόσο καιρό, το αποτέλεσμα θα δηλώνεται στην πλατφόρμα self-testing.gov.gr και θα εκδίδεται βεβαίωση.

Διαβάστε επίσης:

Big Brother: Χαμός στο Twitter με την πρεμιέρα του ριάλιτι!

ΑΕΚ: Αν έρθει ο Γέφτιτς, τι γίνεται με τον Μάνταλο;

Αφγανιστάν: Εκτοξεύσεις ρουκετών κατά του αεροδρομίου της Καμπούλ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δύο δωρεάν self tests για τους ανεμβολίαστους που γυρίζουν από τις διακοπές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.