ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Διόδια – Διευθυντής Τροχαίας Αττικής: «Δεν περνάει κανείς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα»

Ιδιαίτερα αυστηρός θα είναι ο έλεγχος της τροχαίας για όσους θέλουν να περάσουν τα διόδια και να αλλάξουν νομό ενόψει Πάσχα, σύμφωνα με όσα είπε ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής.
Διόδια – Διευθυντής Τροχαίας Αττικής: «Δεν περνάει κανείς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα»

Ιδιαίτερα αυστηρός θα είναι ο έλεγχος της τροχαίας για όσους θέλουν να περάσουν τα διόδια και να αλλάξουν νομό ενόψει Πάσχα, σύμφωνα με όσα είπε ο Διευθυντής της Τροχαίας Αττικής.

Διόδια: Τα μέτρα που ανακοίνωσε η Κυβέρνηση ενόψει Πάσχα θα είναι αρκετά αυστηρά ούτως ώστε να αποφευχθούν οι μετακινήσεις χωρίς λόγο εκτός νομού. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δηλώσεις του Διευθυντή Τροχαίας της Αττικής , που όπως τόνισε δεν θα επιτραπεί σε κανέναν να περάσει χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα.

«Οι πολίτες επιβάλλεται να αντιληφθούν, ότι όσοι δεν διαθέτουν τα απαραίτητα έγγραφα, στα οποία γίνεται εξονυχιστικός έλεγχος, δεν πρόκειται να περάσουν από τα διόδια. Τους παρακαλούμε, λοιπόν, να μην προσπαθήσουν να αναχωρήσουν, εάν δεν έχουν τα απαραίτητα έγγραφα» είπε.

Ο αριθμός των οχημάτων

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στην δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, μειώθηκε αισθητά ο αριθμός των οχημάτων που εξήλθαν το τελευταίο 24ωρο από τα διόδια της Ελευσίνας και των Αφιδνών, ενώ αυξήθηκαν όσα εισήλθαν.

Ειδικότερα, από το πρωί στις 6:00 του Σαββάτου 24 Απριλίου έως την ίδια ώρα το πρωί, από τα διόδια της Ελευσίνας εξήλθαν 11.336 οχήματα, ενώ εισήλθαν 9.710. Αντίστοιχα, από την Παρασκευή 23/4 έως το Σάββατο 24/4 εξήλθαν 17.426 οχήματα, ενώ εισήλθαν 15.496.

Όσον αφορά τα διόδια των Αφιδνών, το τελευταίο 24ωρο εξήλθαν 18.201 οχήματα, ενώ εισήλθαν 17.896 οχήματα. Το προηγούμενο ακριβώς 24ωρο, εξήλθαν 19.644 οχήματα, ενώ εισήλθαν 18.234.

Τέλος, υπενθυμίζεται ότι η μετακίνηση για λόγους υγείας επιτρέπεται μόνο προς δημόσια δομή υγείας, η οποία θα πρέπει να πιστοποιείται από έγγραφο της ίδιας της δομής. Επίσης, η μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για εφάπαξ μετάβαση στον τόπο μόνιμης κατοικίας, σε κηδεία, διαζευγμένων γονέων ή γονέων που τελούν σε διάσταση, ενώ σε όλες τις περιπτώσεις, φυσικά, πρέπει να επιδεικνύουν οι πολίτες τα απαραίτητα έγγραφα. Διευκρινίστηκε ακόμη, ότι δεν επιτρέπεται η συνδυαστική χρήση βεβαίωσης μετακίνησης για λόγους εργασίας και Ε1 για εφάπαξ μετάβαση σε μόνιμη κατοικία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σούπερ Μάρκετ: Αυτό είναι το ωράριο λειτουργίας για τη Μ. Εβδομάδα – Ανοιχτά και την Κυριακή των Βαΐων

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διόδια – Διευθυντής Τροχαίας Αττικής: «Δεν περνάει κανείς χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.