ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δις ισόβια στο λέκτορα του ΑΠΘ με το αρσενικό

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο λέκτορας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την 86χρονη γιαγιά της,τον Αύγουστο του 2013. Έπειτα από οκτάωρη διάσκεψη, ένορκοι και δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχο τον 46χρονο, ενώ δεν του χορηγήθηκαν ελαφρυντικά. Μάλιστα ο 46χρονος έδειξε να εκπλήσσεται με...
Δις ισόβια στο λέκτορα του ΑΠΘ με το αρσενικό

Σε δις ισόβια καταδικάστηκε το βράδυ της Πέμπτης ο λέκτορας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ο οποίος δηλητηρίασε με αρσενικό την 34χρονη σύζυγό του και την 86χρονη γιαγιά της,τον Αύγουστο του 2013.

Έπειτα από οκτάωρη διάσκεψη, ένορκοι και δικαστές έκριναν ομόφωνα ένοχο τον 46χρονο, ενώ δεν του χορηγήθηκαν ελαφρυντικά.
Μάλιστα ο 46χρονος έδειξε να εκπλήσσεται με την απόφαση και μονολογούσε «χωρίς αποδείξεις; σε ποια χώρα ζούμε;».

Την ενοχή του τόσο για το θάνατο της συζύγου του όσο και της γιαγιάς της είχε ζητήσει και η εισαγγελέας της έδρας, Εμμανουέλα Κετσιατζή, χαρακτηρίζοντας μάλιστα την υπόθεση:«μοναδική στα νομικά και ιατρικά χρονικά», ενώ υπογράμμισε:

«Ούτε οι πιο επικίνδυνοι κατά συρροή δολοφόνοι δεν έχουν διαπράξει τέτοια εγκλήματα» τόνισε η ίδια κατά την αγόρευσή της αναφερόμενη στον κατηγορούμενο γεωλόγο και πρόσθεσε: «Σκότωσε, όχι μόνο μία φορά τη γυναίκα του, αλλά τόσες φορές όσες χορήγησε το δηλητήριο. Την έβλεπε να λιώνει, να παραλύει, άντεξε σ’ αυτό το θέαμα. Ήθελε να το βλέπει. Έμεινε αμετανόητος μέχρι το τέλος. Στέρησε από μία μάνα τη δυνατότητα να αγκαλιάσει το παιδί της, πριν φύγει από τη ζωή. Πήρε έναν ακόμη άνθρωπο (τη γιαγιά) για να συσχετιστούν οι δύο πράξεις».

Υπενθυμίζουμε πως οι δύο γυναίκες έχασαν τη ζωή τους τον Αύγουστο του 2013, ενώ είχαν νοσηλευτεί και στο Νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης,χωρίς να έχει γίνει ακόμα γνωστή η δηλητηρίαση από αρσενικό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δις ισόβια στο λέκτορα του ΑΠΘ με το αρσενικό», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σία Ανδρικάκη

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.