ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε που έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά για τις επόμενες τέσσερις μέρες, έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις
Δείτε που έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Επιδείνωση του καιρού από τα βορειοδυτικά για τις επόμενες τέσσερις μέρες.

Πρόκειται για την κακοκαιρία που το Εθνικό Αστεροσκοπείο βάφτισε «Θάλεια», με κυριότερα χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας έως και το Σαββατοκύριακο, τις καταιγίδες και τις χαλαζοπτώσεις.

Τα φαινόμενα σήμερα θα επηρεάσουν κυρίως το Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τη Θεσσαλία ενώ ισχυρές βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις αναμένονται στο Ιόνιο, στην Ήπειρο και στην Κεντροδυτική Μακεδονία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε που έρχονται βροχές, καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.