ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απουσίες σχολείο: Τι θα γίνει με τις απουσίες λόγω γρίπης

Περιορισμούς στη δυνατότητα διαγραφής απουσιών λόγω εποχικής γρίπης
Απουσίες σχολείο: Τι θα γίνει με τις απουσίες λόγω γρίπης

Απουσίες σχολείο: Περιορισμούς στη δυνατότητα διαγραφής απουσιών λόγω εποχικής γρίπης βάζει το υπουργείο Παιδείας. Στέλνοντας νεότερη εγκύκλιό του προς τα σχολεία.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρεις εβδομάδες, είχε ανακοινωθεί για τους μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου ότι οι απουσίες που γίνονται λόγω γρίπης θα διαγράφονται από τις συνολικές. Εφόσον ο κηδεμόνας προσκομίσει τα απαραίτητα ιατρικά δικαιολογητικά.

Απουσίες σχολείο

Με νέα ενημέρωση, το υπουργείο Παιδείας διευκρινίζει ότι το εν λόγω μέτρο έχει ως έναρξη εφαρμογής τον μήνα του Ιανουαρίου. Συνεπώς δεν καλύπτει τις απουσίες όλου του χρόνου.

Επιπλέον, θα σταλεί τις επόμενες εβδομάδες και μία ακόμα εγκύκλιος στα σχολεία, Αυτή είναι  που θα ορίζει τον μήνα λήξης του μέτρου, μετά και την ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας για την ύφεση της δραστηριότητας της εποχικής γρίπης.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Απουσίες σχολείο: Τι θα γίνει με τις απουσίες λόγω γρίπης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.