ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε το – Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)

Σε ερώτηση προς εργαζόμενο στην Hellenic Train ακούστηκε ως απάντηση το όνομα του Κωστή Χατζηδάκη και ακολούθησε αναδίπλωση!
Δείτε το – Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)

Κωλοτούμπα και τριπλό άξελ έκανε ο Γιάννης Παπαδόπουλος του ΣΚΑΪ όταν σε ερώτηση προς εργαζόμενο της Hellenic Train, ακούστηκε ως απάντηση το όνομα του Υπουργού Κοινωνικών Υποθέσεων, Κωστή Χατζηδάκη.

«Ξέρετε τι αναρωτιούνται πολλοί τηλεθεατές. Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα. Δεν είδαμε να γίνονται απεργίες για όλα αυτά τα θέματα».

Η απάντηση:

«Κάνετε λάθος. Οι απεργίες που έχουν προκηρυχτεί από τα σωματεία για τα ζητήματα της ασφάλειας και της αναβάθμισης του δικτύου είναι άπειρες. Ξέρετε όμως τι γίνεται; Με το νόμο Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες».

Άμεση η κωλοτούμπα..

«Ας μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».

«Μα εσείς με ρωτήσατε…»

Διότι, ο Κωστής Χατζηδάκης πέρα από το ότι πανηγύρισε για τα τον ΟΣΕ και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ μέσω του Twitter, όπως πολύ σωστά μας θύμισε ο Νίκος Κουτσιούκης –ο εργαζόμενος της Hellenic Train, έχει απαγορεύσει από τους εργαζόμενους να έχουν και «φωνή» και «τρόπο αντίδρασης».

Αυτό όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός είναι το λεγόμενο και μαστίγιο και καρότο, για να τα κάνουμε όλα λιανά. Και να γίνεται η οποιαδήποτε κουβέντα για τους εργαζομένους είναι άστοχη και άτοπη.

Άκου εκεί δεν έκαναν απεργία… Από τη στιγμή που έχει βγει στη δημοσιότητα ανακοίνωσή τους 20 μέρες πριν που αναφέρει πως: «δεν θα περιμένουμε το δυστύχημα», δεν νοείται να τους ρωτάει κάποιος γιατί δεν αντιδράσατε; Φόρα παρτίδα είπαν και αναφέραν πως έρχεται το μοιραίο. Τι άλλο να κάνουν;

Η πολιτική ευθύνη δεν μπορεί να τελειώσει σε μία παραίτηση, του Κώστα Καραμανλή εν προκειμένω. Ούτε ασφαλώς σταματάει εκεί. Και μόνο που υπάρχει αυτό το πανηγυρικό tweet του Χατζηδάκη, και μόνο που ο ίδιος αυτός ο Υπουργός έχει περάσει νόμο «φίμωσης» επί της ουσίας, ακόμα κι αν πρόκειται για εργασιακές συνθήκες και θέματα της δημόσιας ασφάλειας, έπρεπε να έχει «χαιρετίσει» το κυβερνητικό σχήμα επίσης.

Όσο συνεχίζουν όμως τα «παπαγαλάκια» των ΜΜΕ θάβουν τις Κυβερνητικές ευθύνες, οι πραγματικοί υπαίτιοι θα παραμένουν στη θέση τους και… ελεύθεροι.

Το απόσπασμα με την αναφορά στον Χατζηδάκη

Ολόκληρη η συζήτηση

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δείτε το – Τριπλό άξελ και κωλοτούμπα μαζί όταν έγινε αναφορά στον Κωστή Χατζηδάκη (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.