ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Δυτική Αττική: Ο Χαρδαλιάς αποκάλυψε τα ενεργά κρούσματα

Χαρδαλιάς: Αναφέρθηκε την Παρασκευή (11/12) στην εικόνα της Δυτικής Αττικής. «Τα ενεργά κρούσματα είναι 392, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.
Κορονοϊός – Δυτική Αττική: Ο Χαρδαλιάς αποκάλυψε τα ενεργά κρούσματα

Ο Νίκος Χαρδαλιάς αναφέρθηκε την Παρασκευή (11/12) στην εικόνα της Δυτικής Αττικής.

«Τα ενεργά κρούσματα είναι 392, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη», είπε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας.

Έπειτα, ο Νίκος Χαρδαλιάς προσέθεσε για τη Δυτική Αττική: «Aπό την ιχνηλάτηση προέκυψαν 764 άτομα, που βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Καλούμε τους κατοίκους να είναι προσεκτικοί και να τηρούν τα μέτρα.

Μία βελτίωση της επιδημιολογικής εικόνας, μπορεί να επιτρέψει το άνοιγμα και άλλων δραστηριοτήτων. Αν επιβαρυνθεί η εικόνα, κάποια θα ληφθούν πίσω».

Νωρίτερα την Παρασκευή πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη για την αποτίμηση της κατάστασης στην ευρύτερη περιοχή, όπου ο κορονοϊός έχει χτυπήσει για τα καλά.

Ο ρυθμός αποσυμπίεσης εξακολουθεί να είναι αργός, γεγονός που συνεπάγεται τη διατήρηση της αφόρητης πίεσης στα νοσοκομεία αλλά και τη διατήρηση του αριθμού των ημερήσιων θανάτων σε πολύ υψηλά επίπεδα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Παναθηναϊκός-Ζαλγκίρις Κάουνας LIVE

Όλες οι ειδήσεις σήμερα από το Sportime

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Δυτική Αττική: Ο Χαρδαλιάς αποκάλυψε τα ενεργά κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.