ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δώδεκα μνηστήρες για την «Μαλαματίνα»

Από την Πέμπτη θα μπορούν όσοι επενδυγές ενδιαφέρονται για την «Μαλαματίνα» να καταθέτουν τις προσφορές τους. Οι μη δεσμευτικές προσφορές για την οινοποιία θα μπορούν να κατατεθούν έχρι το τέλος του Ιουνίου ενώ θα ακολουθήσουν μετά την αξιολόγησή τους οι δεσμευτικές προσφορές ως το τέλος Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου, είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο...
Δώδεκα μνηστήρες για την «Μαλαματίνα»

Από την Πέμπτη θα μπορούν όσοι επενδυγές ενδιαφέρονται για την «Μαλαματίνα» να καταθέτουν τις προσφορές τους.

Οι μη δεσμευτικές προσφορές για την οινοποιία θα μπορούν να κατατεθούν έχρι το τέλος του Ιουνίου ενώ θα ακολουθήσουν μετά την αξιολόγησή τους οι δεσμευτικές προσφορές ως το τέλος Ιουλίου ή τις αρχές Αυγούστου, είπε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νομικός σύμβουλος της «Μαλαματίνας», Κωνσταντίνος Μέλλιος.

Σύμφωνα με τον κ. Μέλλιο, μέχρι την Παρασκευή είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον έντεκα με δώδεκα επενδυτές.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δώδεκα μνηστήρες για την «Μαλαματίνα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.