ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον σύζυγο της 64χρονης

Ένα άγριο έγκλημα έλαβε χώρα χθες στην Αγία Βαρβάρα όταν μία 64χρονη γυναίκα εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της
Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον σύζυγο της 64χρονης

Ένα άγριο έγκλημα έλαβε χώρα χθες στην Αγία Βαρβάρα όταν μία 64χρονη γυναίκα εντοπίστηκε βαρύτατα τραυματισμένη έξω από το σπίτι της και κατέληξε αργότερα.

Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε σε πολύ άσχημη κατάσταση στη συμβολή των οδών Αιόλου και Πραξιτέλους, διακομίστηκε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου άφησε την τελευταία της πνοή.

Η γυναίκα δέχτηκε πυροβολισμούς με όπλο μικρού διαμετρήματος σε κεφάλι, λαιμό και στήθος. Οι αρχές όλη τη νύχτα έψαχναν τον σύζυγο της 64χρονης, με τον οποίο ήταν σε διάσταση και έχουν δύο παιδιά μαζί.

Για την ώρα, ο 75χρονος δεν έχει εντοπιστεί και οι έρευνες συνεχίζονται. Η γυναίκα βρέθηκε από περαστικούς, οι οποίοι και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ για την παραλαβή της.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Για τον θάνατο της 64χρονης, οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θεωρείται αρκετά βάσιμο το σενάριο να πρόκειται για οικογενειακό επεισόδιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε οικονομικές διαφορές για ένα καθαριστήριο χαλιών που είχαν, το οποίο πήγαινε για κλείσιμο.

Διαβάστε επίσης:

Αρναούτογλου Καιρός: Έρχεται νέα αστάθεια – Τι φαινόμενα θα επικρατήσουν σήμερα

Παναθηναϊκός: Το στάτους του Μακέντα και ο Άρης!

Λουτσέσκου: «Εκτιμώ τον Πρίγιοβιτς, έχει όμως πολύ μεγάλο συμβόλαιο στην Αλ Ιτιχάντ»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Αγία Βαρβάρα: Ψάχνουν τον σύζυγο της 64χρονης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.