ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Οι δολοφόνοι τραβούσαν βίντεο και δήλωναν ευχαριστημένοι!

Από μαρτυρία οπαδού του ΠΑΟΚ υπάρχει βίντεο σύμφωνα με το οποίο οι δράστες τραβούν τι στιγμή της επίθεσης στους φίλους του Άρη και τη δολοφονία του Άλκη!
Δολοφονία Άλκη: Οι δολοφόνοι τραβούσαν βίντεο και δήλωναν ευχαριστημένοι!

Δολοφονία Άλκη: Όλο και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες τη ενέδρας που φέρονται να έστησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατά των ανυποψίαστων φιλάθλων του Άρη που είχαν βγει βόλτα στην περιοχή Χαριλάου.

Οπως αναφέρει ρεπορτάζ της ERT,  υπάρχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ένας από τους κατηγορούμενους οπαδούς του δικεφάλου τραβούσε βίντεο στο οποίο διακρίνεται ποιος μαχαιρώνει τον Άλκη. Παράλληλα μετά την απάνθρωπη επίθεση οι δράστες εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επίθεση και ότι όλα πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει!

«Υπάρχει μία κατάθεση ενός ανθρώπου, ο οποίος μιλάει για ένα βίντεο 15 δευτερολέπτων το οποίο τραβήχτηκε από κάποιον από τους δράστες και απεικονίζει ακριβώς τη στιγμή που οι δράστες μαχαιρώνουν τον Άλκη», αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα ένας από τους κατηγορούμενους στην κατάθεσή του αναφέρει ότι «μετά την επίθεση, κάποιοι από τους δράστες δήλωναν ευχαριστημένοι που πήραν μέρος στην επίθεση και έλεγαν ότι κατάφεραν τον σκοπό τους και ήταν σε καλή κατάσταση». Πρόσθεταν δε στις απολογίες τους ότι και καλά τότε γνώριζαν ότι υπήρχε νεκρός.

Γενικότερα οι κατηγορούμενοι σόκαραν τις Αρχές με τις με την ωμότητα, τη βιαιότητα και ψυχρότητα. Τώρα όσον αφορά την υπερασπιστική γραμμή τους, ισχυρίζονταν ότι δεν είχαν σκοπό να σκοτώσουν και πως έψαχναν αντεκδίκηση όπως συνηθίζεται μεταξύ των οπαδών των ομάδων.

Φυσικά τα γεγονότα τους διαψεύδουν καθώς η δολοφονική επίθεση που εξαπέλυσαν ήταν προμελετημένη και στόχος ήταν να βρουν ανυποψίαστους οπαδούς άλλων ομάδων προκειμένου να τους αιφνιδιάσουν.  Άλλωστε ο Άλκης Καμπανός ήταν ένα φιλήσυχο παιδί που δεν είχε καμία σχέση με οπαδικά ραντεβού και γενικότερα με οπαδική βία.

Στο μεταξύ λίγες ώρες πριν τη δολοφονική επίθεση, οι δράστες είχαν παρακολουθούσαν αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Δολοφονία Άλκη: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Οι δολοφόνοι τραβούσαν βίντεο και δήλωναν ευχαριστημένοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.