ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Η ΚΑΕ Άρης αποσύρει το «Νο 19» στη μνήμη του – Συνάντηση Αρβανίτη με Θεοδωρικάκο

Η ΚΑΕ Άρης ανακοινώνει ότι, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αδικοχαμένο Άλκη Καμπανό ανακοίνωσε ότι αποσύρει τη φανέλα με τον αριθμό «19».
Δολοφονία Άλκη: Η ΚΑΕ Άρης αποσύρει το «Νο 19» στη μνήμη του – Συνάντηση Αρβανίτη με Θεοδωρικάκο

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονισμένη παραμένει η οικογένεια του Άρη από την εν ψυχρώ δολοφονία του οπαδού της ομάδας Άλκη Καμπανού από χούλιγκανς του ΠΑΟΚ. Σε μια κίνηση να τιμήσει τη μνήμη του η ΚΑΕ Άρης ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει για πάντα τη φανέλα με το «Νο19», το οποίο συμβολίζει την ηλικία του 19χρονου.

«Οι μέρες περνούν, αλλά ο νους ακόμα δε χωρά ότι ο Άλκης δεν είναι πια ανάμεσά μας, πληρώνοντας με τον πιο βάναυσο και απάνθρωπο τρόπο την αγάπη του για τον ΑΡΗ. Εκτός από τις υπόλοιπες δράσεις της, η ΚΑΕ ΑΡΗΣ θεωρεί υποχρέωσή της να μη φορέσει ποτέ ξανά καλαθοσφαιριστής της ομάδας τη φανέλα με το νούμερο 19, το οποίο παραπέμπει στην ηλικία στην οποία ο Άλκης έφυγε από τη ζωή».

Δολοφονία Άλκη: Συνάντηση με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

Στο μεταξύ όπως ενημέρωσαν οι «κιτρινόμαυροι» μετά και τη φημολογία πως ένας εκ των δραστών που εμπλέκεται στη δολοφονία του αδικοχαμένου 19χρονου έχει διαφύγει (και αυτός Αλβανός με τις πληροφορίες να λένε ότι ταξίδεψε στην Αλβανία) ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης και αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, θα συναντηθεί την προσεχή Πέμπτη (10/02) με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρη Θεοδωρικάκο.

Στο μεταξύ πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τις πληροφορίες ότι 20χρονος οπαδός του ΠΑΟΚ διέφυγε στην Αλβανία ώστε να γλιτώσει τη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη.

«Δεν έχει ταυτοποιηθεί συνεργός του 23χρονου κατηγορουμένου για την επίθεση, άρα δεν μπορεί να διέφυγε κάποιος» σημείωναν αρχικά.
«Ακόμα και αν διέφευγε όμως, με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης θα εκδίδετο στη χώρα μας» διευκρίνιζαν.

Πάντως ρεπορτάζ της ιστοσελίδας thestival.gr o νεαρός κακοποιός φέρεται να πέρασε τα ελληνοαλβανικά σύνορα προχθές (Πέμπτη 3/2). Σύμφωνα με όσα αναφέρονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης κατάφεραν να τον ταυτοποιήσουν χθες το μεσημέρι. Όταν αναζήτησαν το όνομά του στη βάση δεδομένων της ΕΛ.ΑΣ. διαπίστωσαν με έκπληξη ότι το προηγούμενο βράδυ ταξίδεψε για την Αλβανία!

Αν κάτι τέτοιο αποδειχθεί αληθινό  θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Η ΚΑΕ Άρης αποσύρει το «Νο 19» στη μνήμη του – Συνάντηση Αρβανίτη με Θεοδωρικάκο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.