ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ζητάει φιλικό Άρης – ΠΑΟΚ ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου!

Ένα πολύ συγκινητικό αίτημα σε Άρη και ΠΑΟΚ από τον πατέρα του Άλκη Καμπάνου!
Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ζητάει φιλικό Άρης – ΠΑΟΚ ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου!

Όλη τη Θεσσαλονίκη έχει σοκάρει η δολοφονία του Άλκη Καμπάνου, με την αστυνομία να έχει συλλάβει έναν αλλοδαπό που φαίνεται ότι εμπλέκεται στην υπόθεση.

Η Ελλάδα παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το πώς εξελίσσεται η υπόθεση, με το φονικό όπλο να έχει βρεθεί σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας του άτυχου 19χρονου, που δέχτηκε αυτή τη δολοφονική επίθεση, έκανε ένα αίτημα το οποίο πραγματικά συγκινεί.

Ζήτησε ο Άρης και ο ΠΑΟΚ να δώσουν ένα φιλικό αγώνα προκειμένου να τιμηθεί η μνήμη του παιδιού του και να υπάρξει ένωση των δύο ομάδων.

Στόχος του είναι φυσικά κανείς να μη ζήσει ξανά τα όσα περνάει η οικογένεια του και να μη χαθεί καμία άλλη ψυχή για χάρη για το μίσος που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε οπαδούς.

Τα έσοδα από αυτόν τον αγώνα, ο ίδιος προτείνει να δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Ζητάει φιλικό Άρης – ΠΑΟΚ ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.