ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η αδερφή του Νάσου – «Φτάνει πια, όλοι οι δολοφόνοι ανεξαρτήτως φανέλας να τιμωρηθούν!»

Η αδερφή του Νάσου Κωνσταντίνου συγκλονίζει με το μήνυμα της για την δολοφονία του Νάσου.
Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η αδερφή του Νάσου – «Φτάνει πια, όλοι οι δολοφόνοι ανεξαρτήτως φανέλας να τιμωρηθούν!»

Δολοφονία Άλκη: Το ημερολόγιο έδειχνε 27 Απρίλιου του 2017, όταν ο 24χρονος τότε φίλαθλος του ΠΑΟΚ, Νάσος Κωνσταντίνου έχασε την ζωή του μετά από άνανδρη οπαδική επίθεση στην οδό Αγίου Δημητρίου κατά την επιστροφή του από το γήπεδο της Τούμπας, όπου και παρακολούθησε τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τότε μια οικογένεια από την Κύπρο βυθίστηκε στο πένθος, με τον εφιάλτη όμως να ξαναξυπνάει λίγα χρόνια αργότερα, όταν ο 19χρονος Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε λίγα μέτρα μακριά από το γήπεδο του Άρη.

Ο πόνος μεγάλος και αν κάποιος μπορεί να μπει στην θέση των γονέων του άτυχου Άλκη είναι οι συγγενείς του Νάσου Κωνσταντίνου, με την αδερφή του να συγκλονίζει μέσω του δικού της μηνύματος για την δολοφονία του νεαρού παιδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Νατάσα Κωνσταντίνου, με ανάρτηση της στα social media είπε ένα μεγάλο και ηχηρό «Φτάνει πια», ζητώντας άμεσα να αποδοθούν οι ευθύνες για το έγκλημα και οι δολοφόνοι ανεξαρτήτως φανέλας και χρώματος να τιμωρηθούν όπως τους αξίζει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτηση της:

«Ότι και να πούνε ότι και να γράψουν για τον Νάσο τον Άλκη και όλα τα παιδιά που χάθηκαν το αποτέλεσμα είναι ένα!! Αυτή η αδικία που αντικρίζουν καθημερινά αυτοί οι γονείς που έκαναν το νεκροταφείο σπίτι τους δυο φορές τη μέρα τρείς κάποτε….να κλαίνε πάνω από ένα μνήμα ενός παιδιού γεμάτου όνειρα και αγάπη για τη ζωή και για το ποδόσφαιρο…κάποτε όταν του μιλώ και με συνεπαίρνει η κουβέντα γυρνώ δεξιά και αριστερά μου και κοιτώ μη με δει κανείς να πει τρελή είναι αυτή μόνη της μιλά; Όχι!!! Όποιος έχασε τον αγαπημένο του με καταλαβαίνει είτε τον έχασε άδικα είτε όχι!!!

Αποδώστε ευθύνες επιτέλους για όλους τους!!! ΑΡΚΕΤΑ να κλείνουνε σπίτια και εσείς στο δικό σας να κοιμάστε μια χαρά και να λέτε ευτυχώς δεν ήταν το παιδί μου!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!! ΠΡΕΠΕΙ ΌΛΟΙ ΌΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΩΝΟΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΦΑΝΕΛΑΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΟΜΑΔΑΣ!!!

Ο Νάσος ήταν ΠΑΟΚ και το φώναζε στην πόλη μας και το μνήμα του μαυρόασπρο και αυτό όπως θα ήθελε και δεν ντρεπόμαστε για αυτό!! Ήταν το πιο λίγο που μπορούσαμε να κάνουμε για αυτόν. ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Συγκλονίζει η αδερφή του Νάσου – «Φτάνει πια, όλοι οι δολοφόνοι ανεξαρτήτως φανέλας να τιμωρηθούν!»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.