ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Σοκ, αυτό είναι το δρεπάνι που αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου (vid)

Σοκάρει το όπλο με το οποίο έγινε η στυγερή δολοφονική κατά του Αλκη και των φίλων του από τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ.
Δολοφονία Άλκη: Σοκ, αυτό είναι το δρεπάνι που αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου (vid)

Δολοφονία Άλκη: Στο «φως της δημοσιότητας» ήρθε το το όπλο με το οποίο ο Άλκης Καμπανός δολοφονήθηκε βάναυσα οπαδούς αντίπαλης ομάδας ν περιοχή Χαριλάου, κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Η τηλεόραση του «Alpha» μετέδωσε σχετικό ρεπορτάζ για το αυτοσχέδιο δρεπάνι που είχαν φτιάξει οι κακοποιοί προκειμένου να επιτίθενται σε φιλάθλους άλλων ομάδων με σκοπό, όχι απλά να τους τραυματίσουν, αλλά  να τους σκοτώσουν.

Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει το όπλο με το οποίο έγινε η στυγερή δολοφονική κατά του Αλκη και των φίλων του από τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ.

Αυτό είναι λοιπόν το όπλο του αποτρόπαιου εγκλήματος. που έκοψε το νήμα της ζωής του Άλκη και πάγωσε ολόκληρη την Ελλάδα. Είναι μήκους 35 εκατοστών και όπως φαίνεται από τι φθορές που διακρίνονται πάνω του, έχει χρησιμοποιηθεί πολλές φορές. Οι δράστες έχουν βάλει στη βάση του μονωτική ταινία ώστε να μην γλιστράει από τα χέρια τους κατά τη χρήση του.

Πάνω του υπάρχουν εμφανή ίχνη αίματος τα οποία σύμφωνα με τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. ανήκουν στον Άλκη, ενός εκ των φίλων του, αλλά και στον 23χρονο Δράστη. Ο Αλβανός κακοποιός θα οδηγεί ενώπιον του ανακριτική και του εισαγγελέα ώστε να απολογηθεί.


>

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Σοκ, αυτό είναι το δρεπάνι που αφαίρεσε τη ζωή του 19χρονου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.