ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Άλκη: Βόμβα από Αλέξη Κούγια για συμμετοχή και τέταρτου αυτοκινήτου

Και τέταρτο αυτοκίνητο εμπλέκεται στη δολοφονία του Άλκη σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια.
Δολοφονία Άλκη: Βόμβα από Αλέξη Κούγια για συμμετοχή και τέταρτου αυτοκινήτου

Δολοφονία Άλκη: Σε νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας του 19χρονου, Αλέξης Κούγιας, καθώς έκανε λόγο για ύπαρξη και τέταρτου αυτοκινήτου.

«Διερευνάται αυτές τις μέρες η εμπλοκή τέταρτου αυτοκινήτου στη δολοφονία του Άλκη και αυτό θα προκύψει από τον ενδελεχή έλεγχο των καμερών, όχι μόνο στον τόπο του εγκλήματος, αλλά του συνόλου των καμερών της Θεσσαλονίκης γιατί θα γυρίσουν προς τα πίσω την κίνηση των αυτοκινήτων και θα δουν όλη τη διαδρομή τους» ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, ανέφερε πως οι ποινές των κατηγορουμένων ίσως να μην είναι ισόποσες, αλλά θα είναι όλες για ανθρωποκτονία.

Να σημειωθεί πως λίγες ημέρες πριν ο γνωστός ποινικολόγος έδειξε στους δημοσιογράφους έξω από τα δικαστήρια μία φωτογραφία του Γιώργου Σαββίδη.

Την ίδια ώρα, οι εξελίξεις στην υπόθεση είναι ραγδαίες, καθώς συνελήφθη ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία, ενώ ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη έδειξε για άλλη μια φορά μεγαλείο ψυχής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Άλκη: Βόμβα από Αλέξη Κούγια για συμμετοχή και τέταρτου αυτοκινήτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.