ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Άγρια καταστολή διαδηλωτών στα Χανιά (vid)

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (6/12) στο κέντρο των Χανίων στην επέτειο από την δολοφονία Γρηγορόπουλου. Σύμφωνα με το zarpanews.gr
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Άγρια καταστολή διαδηλωτών στα Χανιά  (vid)

Οι αστυνομικές δυνάμεις προέβησαν σε άγρια καταστολή εναντίον διαδηλωτών που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο των Χανίων για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (6/12) στο κέντρο των Χανίων στην επέτειο από την δολοφονία Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr μερικοί διαδηλωτές, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί στην πλατεία της δημοτικής αγοράς περικυκλώθηκαν από μία διμοιρία των ΜΑΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επέτειος Γρηγορόπουλου: Συγκεντρώθηκε κόσμος στα Εξάρχεια

Οι διαδηλωτές διαμαρτυρήθηκαν επειδή δεν μπορούσαν να κρατήσουν αποστάσεις… Αυτό είχε σαν συνέπεια αρχικά να υπάρξουν σπρωξίματα και στην συνέχεια σπρέι, κρότου-λάμψης και βίαιη σύγκρουση, με συνέπεια να υπάρξουν προσαγωγές διαδηλωτών στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως εντύπωση προκαλεί το ότι στο έργο της καταστολής συμμετείχαν και άνθρωποι με πολιτικά.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Άγρια καταστολή διαδηλωτών στα Χανιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.