ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: Νέα γυναικοκτονία – Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Νέα γυναικοκτονία σοκάρει την Ελλάδα. Άνδρας σκότωσε την πρώην σύζυγο και μητέρα των παιδιών του στην Κρήτη.
Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: Νέα γυναικοκτονία – Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου

Νέο σοκ στο Πανελλήνιο με άγρια δολοφονία στην Ιεράπετρα Κρήτης. Άνδρας μαχαίρωσε μέχρι θανάτου τη γυναίκα του στην περιοχή του Περιστερά.

Η γυναικοκτονία σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έλαβε χώρα νωρίς το πρωί της Παρασκευής και όπως αναφέρει το radiolasithi πρόκειται για ένα πρώην ζευγάρι ντόπιων 48 και 54 ετών, που είναι πρόσφατα χωρισμένοι με τέσσερα παιδιά.

Το cretalive.gr αναφέρει πως η γυναίκα μετά τον χωρισμό διέμενε προσωρινά σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Ο άνδρας πήγε να τη βρει, της επιτέθηκε και την έσφαξε.

Στο σημείο του εγκλήματος σπεύδει ιατροδικαστής προκειμένου να εξακριβώσει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η γυναίκα.

Ο δράστης έχει εντοπιστεί από την αστυνομία και απειλεί να αυτοκτονήσει και σε εξέλιξη βρίσκονται διαπραγματεύσεις για την παράδοσή του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Ιεράπετρα Κρήτης: Νέα γυναικοκτονία – Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.