ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτόπτης μάρτυρας: «Έπαθα σοκ, ήταν μέσα στα αίματα» (vid)

Σοκαρισμένη δηλώνει η αυτόπτης μάρτυρας που αντίκρισε τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4).
Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτόπτης μάρτυρας: «Έπαθα σοκ, ήταν μέσα στα αίματα» (vid)

Σοκαρισμένη δηλώνει η αυτόπτης μάρτυρας που αντίκρισε τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ λίγα μέτρα από το σπίτι του, στον Άλιμο το μεσημέρι της Παρασκευής (9/4).

Δολοφονία Καραϊβάζ: Μια μια φτάνουν οι πληροφορίες σχετικά με το έγκλημα και την εκτέλεση του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο την περασμένη Παρασκευή (9/4). Η Ελλάδα παρακολουθεί σοκαρισμένη τις εξελίξεις με μια νέα μαρτυρία να φτάνει στο προσκήνιο.

Αυτή τη φορά μια αυτόπτης μάρτυρας αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της και να μιλήσει για όλα όσα είδε εκείνη την ημέρα. Να μιλήσει για την προσπάθεια της να βοηθήσει τον άτυχο δημοσιογράφο, αλλά και για το θέαμα το οποίο αντίκρισε μόλις πλησίασε στο σημείο που κάποιοι θέλησαν να βάλουν τέλος στη ζωή του Γιώργου Καραϊβάζ.
Όπως ανέφερε η κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» αρχικά είχε την εντύπωση ότι ο άνδρας που βρισκόταν στο έδαφος είχε χάσει τις αισθήσεις του. «Νόμιζα ότι είχε λιποθυμήσει και πήγα για να τον βοηθήσω» τόνισε η αυτόπτης μάρτυρας, σημειώνοντας ότι είδε το θύμα της δολοφονικής επίθεσης μέσα στα αίματα, όμως δεν μπόρεσε να καταλάβει αμέσως ποιος ήταν.

Παράλληλα, σημείωσε ότι οι δράστες ήταν αποφασισμένοι να εκτελέσουν το σχέδιό τους, καθώς αδιαφόρησαν για τους εργάτες του δήμου που βρίσκονταν δίπλα ακριβώς από το σημείο που έγινε η δολοφονία, ενώ πρόσθεσε ότι έγιναν όλα τόσο γρήγορα που κανείς δεν πρόλαβε να αντιδράσει. «Κατέβηκε από το αυτοκίνητό του και αμέσως τον εκτέλεσαν» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας η αυτόπτης μάρτυρας μίλησε και για τον εντόπισε ορισμένες ύποπτες κινήσεις τις προηγούμενες ημέρες στη περιοχή… τονίζοντας όμως πως δεν είχε υποπέσει κάτι συγκεκριμένο στην αντίληψη της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γιώργος Καραϊβάζ – Συγκλόνισε ο γιος του στην κηδεία: «Ο πατέρας μου θα συγχωρούσε τους δολοφόνους»

Γιώργος Καραϊβάζ: Στο «μικροσκόπιο» οι δύο δολοφόνοι – Το κίνητρο της δολοφονίας το «κλειδί» για την εξιχνίαση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Καραϊβάζ – Αυτόπτης μάρτυρας: «Έπαθα σοκ, ήταν μέσα στα αίματα» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.