ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας-«Το θύμα δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τους δράστες αλλά και τις κινήσεις τους την ώρα, που εκτελούσαν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του. 
Δολοφονία Καραϊβάζ: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας-«Το θύμα δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα»

Δολοφονία Καραϊβάζ: Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει τους δράστες αλλά και τις κινήσεις τους την ώρα, που εκτελούσαν τον δημοσιογράφο έξω από το σπίτι του. 

Δολοφονία Καραϊβάζ: Σύμφωνα με τα όσα είπε στον ΑΝΤ1 το πρωί του Σαββάτου ένας υπάλληλος του Δήμου Αλίμου ο οποίος βρισκόταν στο σημείο που έγινε η δολοφονία, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

«Δεν φαινόταν κανένα χαρακτηριστικό τους. Η εικόνα που μου έχει μείνει είναι αυτού με το στρατιωτικό μπουφάν να εκτελεί», είπε ενώ συμπλήρωσε πως ήταν συνολικά τρεις οι δημοτικοί υπάλληλοι οι οποίοι μόλις είχαν τελειώσει την εργασία τους σε παρακείμενο πάρκο, έξω από το σπίτι του δολοφονηθέντος δημοσιογράφου.

«Ακούσαμε έναν ήχο σαν εξάτμιση, μετά ακούσαμε κι άλλους ήχους και γυρίσαμε κι είδαμε αυτόν να του ρίχνει από πάνω. Μέχρι να γυρίσουμε, είχαν φύγει», είπε, αναφέροντας αργότερα πως όλο το σκηνικό κράτησε λιγότερο από μισό λεπτό. «Ήταν τόσο γρήγορο. Όλα έγιναν μέσα σε 15-20 δευτερόλεπτα», είπε σχετικά.

Σχετικά με τις λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα θύμα του οποίου έπεσε ο Γιώργος Καραϊβάζ, παρατήρησε ότι, «το όπλο σαν να είχε προέκταση σιγαστήρα, παρ’ όλα αυτά ακούστηκε κάτι», περιγράφοντας τον ήχο ως εξάτμιση. Ερωτηθείς για το αν αντέδρασε το θύμα, είπε πως, «δεν πρόλαβε να βγάλει ανάσα. Δεν μίλησαν, δεν άλλαξαν κουβέντα».

Αυτό που επίσης παρατήρησε ο αυτόπτης μάρτυρας ήταν το όχημα των δύο δραστών, «ένα χαμηλό σκουτεράκι κακορίζικο, προσπάθησα να δω την πινακίδα, δεν είδα τίποτα», είπε. «Τον είδα, πάγωσα, πήρα την αστυνομία κι ήρθαν μέσα στο 5λεπτο», περιέγραψε, τονίζοντας ότι, στο σημείο βρίσκονταν μόνο «εμείς οι τρεις που δουλεύαμε».

Έγιναν, μάλιστα, όλα τόσο γρήγορα που, όπως φαίνεται κανένας από τη γειτονιά δεν το κατάλαβε. «Αφού έκλεισε η αστυνομία το χώρο, τότε άρχισαν να μαζεύονται», είπε ο μάρτυρας.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Καραϊβάζ: Σοκάρει αυτόπτης μάρτυρας-«Το θύμα δεν πρόλαβε να πάρει ανάσα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.