ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο δείχνει τη διαφυγή των δραστών – Διακρίνεται το πιστόλι της εκτέλεσης (vid)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου.
Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο δείχνει τη διαφυγή των δραστών – Διακρίνεται το πιστόλι της εκτέλεσης (vid)

Δολοφονία Καραϊβάζ: Ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας γύρω από την εκτέλεση του γνωστού δημοσιογράφου.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Το βίντεο που πρόβαλλε το MEGA φαίνονται οι δράστες, λίγο μετά την εκτέλεση του Καραϊβάζ να αποχωρούν με το σκούτερ τους και να περνούν την οδό Μεγίστης.

Παράλληλα μπορεί κανείς να διακρίνει ότι ο οδηγός φοράει κράνος, ενώ ο συνοδηγός, που φοράει σκούφο και μάσκα, να κρατάει ακόμη το όπλο στα χέρια του και να το έχει κρύψει ανάμεσα σε εκείνον και τον οδηγό.

Το συγκεκριμένο βίντεο έχει τραβηχτεί από κάμερα ασφαλείας πολυκατοικίας της περιοχής, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από την οδό Άννινου στο παρκάκι όπου έπεσε νεκρός ο αστυνομικός συντάκτης.

Μέσα σε ένα λεπτό οι δολοφόνοι είχαν καταφέρει και είχαν διανύσει 1,5 χιλιόμετρο. Είχαν αναπτύξει μάλιστα και αρκετά μεγάλη ταχύτητα και είναι 800 μέτρα μακριά από την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος όπου φαίνεται ότι κατέληξαν και από εκεί διέφυγαν προς άγνωστη μέχρι αυτήν την ώρα κατεύθυνση.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι ο εκτελεστής κρατούσε το όπλο γιατί ήθελε να είναι σε ετοιμότητα, έτσι ώστε αν χρειαστεί να το χρησιμοποιήσει εκ νέου, έχοντας αλλάξει γεμιστήρα.

Πέρα από το οπτικό υλικό, οι αστυνομικές αρχές ευελπιστούν να συλλέξουν στοιχεία και από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου στο σημείο της δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχουν μπει βίντεο αλλά και κλήσεις που έγιναν στην περιοχή. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τις δικαστικές αρχές έχει ζητηθεί να κρατηθεί το υλικό τριών ημερών περασμένης εβδομάδας τόσο της ημέρας της εκτέλεσης του Γιώργου Καραϊβάζ όσο και τις προηγούμενες ημέρες.

Το υλικό προέρχεται από τις κάμερες ασφαλείας στους δρόμους όπου υπάρχουν για τον έλεγχο της κυκλοφορίας των οχημάτων, όχι μόνο στη λεωφόρο Ποσειδώνος αλλά και σε πολλά άλλα κεντρικά οδικά δίκτυα της Αθήνας έτσι ώστε να καταφέρουν οι αστυνομικοί από την ανάλυση που θα κάνουν να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σημείο όπου έχουν κρύψει τη μοτοσικλέτα.

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Καραϊβάζ: Βίντεο δείχνει τη διαφυγή των δραστών – Διακρίνεται το πιστόλι της εκτέλεσης (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.