ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: «Ένας ο δράστης, από πίσω η μαχαιριά» – Θα αυξηθούν οι προφυλακιστέοι;

Οι τελευταίες πληροφορίες γύρω από τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ
Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: «Ένας ο δράστης, από πίσω η μαχαιριά» – Θα αυξηθούν οι προφυλακιστέοι;

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: Νέα δεδομένα στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο, αναφορικά με τον άδικο χαμό του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή.

Ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος εκπροσωπεί Έλληνα κατηγορούμενο, δήλωσε ότι στη δικογραφία υπάρχει video που δείχνει μόνο έναν δράστη.

Παράλληλα υποστήριξε ότι το θύμα φαίνεται να δέχθηκε από πίσω τη μοιραία μαχαίρια.

Οι κατηγορούμενοι, από την πλευρά τους, αρνούνται τη συμμετοχή τους στα άγρια επεισόδια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ.

Όπως επίσης και κάθε εμπλοκή τους στον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Προφανώς για όσο εξελίσσεται η διαδικασία, τα μέτρα είναι αυξημένα. Βέβαια, αν ήταν και την αποφράδα Δευτέρα, τότε δεν θα συνέβαιναν όλα αυτά. Και, κυρίως, δεν θα κατέληγε στο χώμα ένας άνθρωπος που σε έναν μήνα θα έκλεινε τα 29 του.

Το μεσημέρι σημειώθηκαν μικρής έκτασης επεισόδια από οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι βρέθηκαν έξω από τα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων.

Τα περίπου 100 άτομα πέταξαν μπουκάλια με νερό και καφέδες εναντίον των αστυνομικών που είχαν φράξει την είσοδο του δικαστικού μεγάρου, ενώ φώναξαν συνθήματα.

Μέχρι στιγμής, ο Ανακριτής και ο Εισαγγελέας αποφάσισαν την προφυλάκιση 30 κατηγορουμένων.

Η αρχή έγινε με έναν 27χρονο Έλληνα και έναν 22χρονο Αλβανό, ενώ οι υπόλοιποι 28 είναι κροατικής καταγωγής.

Η διαδικασία αναμένεται μαραθώνια, καθώς μετά την ολοκλήρωση των απολογιών, οι κατηγορούμενοι θα περάσουν από τους Εισαγγελείς Γνωμοδοτήσεων.

Εκείνοι θα αποφασίσουν ποιος κατηγορούμενος θα προφυλακιστεί και ποιος όχι.

Ενδεικτικά να αναφερθεί ότι ο κατηγορούμενος με καταγωγή από την Αλβανία ισχυρίζεται πως βρισκόταν για επαγγελματικούς λόγους στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα στο υπόμνημά του αναφέρει:

«Είμαι ηλεκτρολόγος. Στις 7/8/2023, ήμουν στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας για δουλειά. Τελείωσα αργά τη δουλειά. Είχα δώσει ραντεβού με την κοπέλα μου στο σταθμό ΗΣΑΠ Περισσός για να συνεχίσουμε με τρένο με κατεύθυνση τον Πειραιά, με σκοπό να φτάσουμε στο Γαλάτσι. Η κοπέλα μου ήρθε για μια εβδομάδα από Άνδρο».

Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ – Σημερινό ρεπορτάζ της ΕΡΤ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία οπαδού ΑΕΚ: «Ένας ο δράστης, από πίσω η μαχαιριά» – Θα αυξηθούν οι προφυλακιστέοι;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.