ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του ηθοποιού (vid)

Αποκαλύψεις 11 χρόνια μετά το θάνατο του γνωστού ηθοποιού
Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του ηθοποιού (vid)

Έντεκα ολόκληρα χρόνια έχουν περάσει από τη δολοφονία του Νίκου Σεργιανόπουλου, με τον δικηγόρο της οικογένειας, να δίνει μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη.

Ο γνωστός ηθοποιός είχε βρεθεί στο πάτωμα του σπιτιού του, κατακρεουργημένος, έχοντας δεχτεί 21 μαχαιριές.

Η αστυνομία, 40 μέρες μετά τη δολοφονία Σεργιανόπουλου, κατάφερε να βρει τον δράστη, στο πρόσωπο του 30χρονου Γεωργιανού, Ντέιβιντ Μουρτικνέλι.

Ο θύτης, καταδικάστηκε σε 20 χρόνια φυλάκιση, λόγω του πρότερου έντιμου βίου, ενώ ισχυρίστηκε ότι προσπάθησε ο γνωστός ηθοποιός να του επιβάλει στοματικό έρωτα, καθώς και του επιτέθηκε με μαχαίρι έχοντας κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο Αλέξης Στεφανάκης, μίλησε για την όλη υπόθεση αρκετά χρόνια μετά, ρίχνοντας φως σε αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Σκοτώθηκε από έναν άνθρωπο που γνώριζε πολεμικές τέχνες, ήταν πρωταθλητής στο τζούντο. Βάσει του κινητού του Νίκου συνελήφθη, το είχε πάρει μαζί του και όταν το ενεργοποίησε μπορέσαμε και τον βρήκαμε.

Η προσωπική του ζωή ήταν δική του και είχε κάθε δικαίωμα να την περνάει όπως θέλει.Είχε κάνει ναρκωτικά μόνο ο ένας όχι ο δράστης του φονικού», είπε αρχικά.

Μάλιστα ρωτήθηκε το γιατί ένας άνθρωπος που τα έχει όλα, όπως εκείνη την εποχή ήταν το θύμα, να προβεί σε τέτοιες ενέργειες, απαντώντας:

«Έχουμε ένα φαινόμενο Ταχτσή εδώ, έχουμε ένα αυτομαστίγωμα. Τα είχε όλα και απέρριπτε τον εαυτό του.  Ήταν σαν να τιμωρούσε τον εαυτό του και όλο αυτό είναι πολύ βαθύτερο και πάει στο παρελθόν του. Η πραγματικότητά του ήταν φωτεινή, ο εσωτερικός του κόσμος ήταν σκοτεινός. Θέλω να θυμόμαστε τη φωτεινή πλευρά του, ήταν ένας καλός άνθρωπος που βοηθούσε, και βασανιζόταν από το μέσα του».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία Σεργιανόπουλου: Αποκαλύψεις από τον δικηγόρο του ηθοποιού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.